Ίβιτς: "Έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στην κλήρωση των πλέι οφ, τονίζοντας πως είναι θετικό το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" αγωνίζεται εντός έδρας στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Ίβιτς: "Έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με θετικό μάτι είδε την κλήρωση των πλέι οφ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος του "Δικεφάλου" μίλησε στο paokfc.gr, λίγο μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός κι η ΑΕΚ έχουν ελαφρύ προβάδισμα, αλλά η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

"Είναι θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας ακόμα κι αν είμαστε αναγκασμένοι ν’ αγωνιστούμε χωρίς κόσμο", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Όποια ομάδα κι αν ήταν αντίπαλος μας στην πρεμιέρα θα έλεγα το ίδιο. Τα πλέι οφ είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο και οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν έχουν δυνατότητες και φυσικά την ευκαιρία να κατακτήσουν την πρώτη θέση. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός που ξεκινάνε με δύο βαθμούς έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά στο… τραπέζι υπάρχουν 18 βαθμοί διαθέσιμοι και κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ κι έχουμε ακόμα δέκα μέρες για να κάνουμε τις τελευταίες κινήσεις μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK