Ιβιτς: "Οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι άντρες"

Ο Βλάνταν Ιβιτς τόνισε πως δεν ήταν εύκολο ο ΠΑΟΚ να "κρατήσει" το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ ενώ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" στοχεύει στην νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ιβιτς: "Οι παίκτες μου έδειξαν ότι είναι άντρες"

Για την νίκη θα "πάει" ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Βλάνταν Ιβιτς, έστω κι αν ο "Δικέφαλος" θέλει την ισοπαλία για την πρωτιά στα πλέι οφ. Συγκεκριμένα ο Σέρβος είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ αν και έπαιξε με 10 παίκτες:" Δεν ήταν εύκολο αυτό. Αλλά όταν έχουμε κάνει ένα καλό ματς μένοντας πάλι με 10 παίκτες (σ.σ. μιλάει για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό), πίστευα πως θα μπορούσαμε και σήμερα να το κάνουμε πάλι. Αυτό δεν ήταν εύκολο, ειδικά αν παίζουμε ανά τρεις μέρες και έχεις μείνει τόσο νωρίς με έναν παίκτη λιγότερο".

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Είμαι σίγουρος πως την Τρίτη οι παίκτες θα δώσουν το 100%. Οταν μια ομάδα ξεκινά με μηδέν και πλέον είναι πρώτη μια αγωνιστική πριν το τέλος, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και την σοβαρότητα που είχαμε. Την Τρίτη θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση και είμαι σίγουρος πως ο καθένας θα δώσει το 100%. Οι παίκτες μου έδειξαν και σήμερα ότι είναι άντρες"

Για τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ: "Και από τις δύο πλευρές έγιναν. Μετά από τα λάθη, υπήρξαν κάποιες φάσεις αλλά αυτά γίνονται μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια".

Για το αν είναι... κακό που ο ΠΑΟΚ θα "κυνηγήσει" δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία) στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την πρωτιά στα πλέι οφ:" Δεν ήρθαμε σήμερα για την ισοπαλία. Είχα ετοιμάσει την ομάδα για να κερδίσει, έτσι θα γίνει και την Τρίτη".

Για την παραμονή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό... Πιστέψτε με, δεν έχω το μυαλό μου εκεί. Με ενδιαφέρει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Από την αρχή προσπάθησα να ανεβάσω την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά. Οι παίκτες και εγώ θα είμαστε συγκεντρωμένοι γι' αυτό το ματς".

Για το ότι θα υπάρχει πανηγυρικό κλίμα στην Τούμπα και αν αυτό επηρεάσει αρνητικά: "Είμαστε πρώτοι αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Ολα παίζονται ακόμη. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Έχουμε καιρό να παίξουμε μπροστά σε μια γεμάτη Τούμπα. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα η οποία έχει δώσει ό,τι μπορεί τους τελευταίους μήνες και ειδικά στα πλέι οφ. Ο κόσμος είναι αναγκασμένος να έρθει και να γίνει ο 12ος παίκτης".

Για το αν ο ΠΑΟΚ με την σοβαρότητα που "βγάζει" θυμίζει εποχή Σάντος:" Είναι μεγάλος προπονητής ο Σάντος και ήμουν τυχερός που ήμουν παίκτης του. Δεν έχει καμιά σχέση αυτό όμως. Εγώ κάνω κάποια πράγματα δικά μου και προσπαθώ να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα".

PHOTO CREDITS: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK