Ίβιτς: "Θα ήμασταν πρώτοι με τις ευκαιρίες..."

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε ειδική αναφορά στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ για άλλο ακόμα ματς ενώ τόνισε πως δεν έχει παράπονο από το δεύτερο μέρος κόντρα στον Πανιώνιο.

Ίβιτς: "Θα ήμασταν πρώτοι με τις ευκαιρίες..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ όμως δεν είχε ουσία ούτε απέναντι στον Πανιώνιο και έτσι το φινάλε τον βρήκε να χάνει με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και να απέχει πλέον 10 πόντους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι χαμένες ευκαιρίες τείνουν μάλιστα να εξελιχτούν σε... κατάρα για τον "Δικέφαλο", με τον Βλάνταν Ίβιτς να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως αν μετρούσαν ίσως η ομάδα του να ήταν ακόμα και πρώτη!

Ίβιτς: "Θα ήμασταν πρώτοι με τις ευκαιρίες..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Αν δούμε πόσες ευκαιρίες έχουμε χάσει θα ήμασταν πρώτοι, δεν θα πω στην Ελλάδα. Σήμερα είχαμε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κι άλλες φάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σηκωθούμε και να δουλέψουμε. Μόνο με δουλειά διορθώνεις πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες δεν φοβήθηκαν και είχαν θέληση για να γυρίσουμε το παιχνίδι", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", και συμπλήρωσε:

"Προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα στο επιθετικό κομμάτι και με διαφορετικούς παίκτες όπως είδατε σήμερα. Η τελική φάση όμως θα ξαναπώ ότι μας πλήγωσε στα προηγούμενα παιχνίδια και μας στοίχισε πολλούς βαθμούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πανιώνιος "βύθισε" και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK