Ίβιτς: "Θέλω να μείνει ο Περέιρα"

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, πως εκείνος ζήτησε να μην φύγει ο Περέιρα και γι αυτό τον υπολογίζει στα πλάνα του. Τι είπε για τις μεταγραφές που έγιναν και αυτές που θα έρθουν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ivic MOTIONTEAM

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

"Σας έχω πει ότι εγώ τον κράτησα (εννοεί τον Περέιρα), πέρυσι δεν ήταν μαζί μας και υπήρχε ενδεχόμενο να φύγει και φέτος. Είναι παίκτης με ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αν θα μείνει ή θα φύγει, αυτή την ώρα δεν μπορώ να πω. Εγώ σας έδειξα ότι τον υπολογίζω, για αυτό τον έβαλα και σήμερα. Θα δούμε έχουμε ακόμη δέκα ημέρες.

Η θέση που θέλουμε είναι ο εξτρέμ, παίκτης δηλαδή που θα μπορεί να καλύψει μια από τις δυο πλευρές και σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε", είπε αρχικά και συνέχισε για τον Πρίγιοβιτς:

"Περιμένω να μας βοηθήσει, να βάζει γκολ, να δώσει αυτά που έδωσε στην προηγούμενη ομάδα του και παραπάνω. Έπαιξε σε δυνατά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας και για αυτό τον φέραμε, να μας λύσει κάποια προβλήματα, σε λίγο θα είναι έτοιμος.

Ο Χαρίσης προπονείται κανονικά, εγώ έχω 24-25 παίκτες. Στην αποστολή είναι 16 παίκτες και δυο τερματοφύλακας, οπότε καταλαβαίνεται ότι εννέα παίκτες θα είναι έξω. Σε αυτή τη θέση έχω πέντε παίκτες. Ο καθένας δουλεύει, κάνει προσπάθεια και περιμένει την ευκαιρία του. Ευκαιρίες θα έχουν όλοι και θα παίξουν, προσπαθώ κάθε φορά να βγάλω τους καλύτερους που πιστεύω εγώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK