Και τυπικά στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Και τυπικά στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και αυτό θα έχει διάρκεια για τρία χρόνια. Ετσι η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο.Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι (9 συμ. – 2 γκολ) έχει αγωνιστεί σε Μποσούιζεν, Ντε Χάαγκ, Ντόρντρεχτ, ενώ η καριέρα του πήρε την ανιούσα για τα καλά μετά από ένα χρόνο στη Λέφσκι Σόφιας και κυρίως μετά την περυσινή σεζόν στην Έλτσε. Έχει γεννηθεί (στις 27/11/1990) και μεγαλώσει στην Ολλανδία και αγωνίζεται στα άκρα και στην επίθεση.

"Εχει υπογράψει ο Ρούντνεβς"

Για τον Αρτιόμς Ρούντνεβς και τον ΠΑΟΚ γράφει η ιστοσελίδα goal.pl τονίζοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο. "Πήγε στην Ελλάδα και σήμερα έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια αναφέρεται πως την περασμένη σεζόν οι "ασπρόμαυροι" τερμάτισαν πέμπτοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον μάχονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έχοντας νικήσει στο πρώτο παιχνίδι την Σπάρτακ Τρνάβα με σκορ 1-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK