Κανονικά προπονήθηκε ο Περέιρα, την Τετάρτη η ανακοίνωση

Ο Φακούντο Περέιρα προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη και η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Τις προηγούμενες ημέρες ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ακολουθούσε δικό του πρόγραμμα, αλλά από τη στιγμή που εντάχθηκε στο κανονικό φαίνεται πως η προσθήκη του στο ρόστερ του "Δικεφάλου" είναι θέμα ωρών. Ξεπεράστηκαν μάλιστα κάποια προβλήματα που καθυστέρησαν την ανακοίνωση της απόκτησής και το πρωί της Τετάρτη θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Περέιρα έδειξε από την πρώτη μέρα προπονήσεων τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Είναι παίκτη που "έχει" το γκολ κινούμενος με άνεση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Σκόραρε δε στο οικογενειακό δίτερμα.

Μέσα ο Τζαβέλλας, έξω ο Ρατς

Στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα συμμετείχε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αν και δεν συμπλήρωσε 48ωρο στην Ολλανδία, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Αντίθετα Γλύκος, Σαλπιγγίδης και Τζιόλης συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Ράζβαν Ράτς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Από την Πέμπτη τα εισιτήρια με Νάπολι

Από 8 έως 60 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει όποιος φίλαθλος της Νάπολι ή του ΠΑΟΚ θελήσει να δει τον φιλικό που θα γίνει στις 2 Αυγούστου στο "Σαν Πάολο".

Τόσο κοστολόγησε η ιταλική ομάδα τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Πέμπτη (24/7).

Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι το πρώτο φιλικό της Νάπολι μπροστά στο κοινό της για τη νέα σεζόν, ενώ θα δώσει και δύο μεγάλα τεστ προετοιμασίας κόντρα σε Μπαρτσελόνα στη Γενεύη και Παρί Σεν Ζερμέν στον "Σαν Πάολο" στις 6 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK