"Καθαρή" η μαγνητική του Ζάιρο

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ζάιρο δεν ήταν ανησυχητικά αλλά ο παίκτης τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης για να αποφευχθεί το ρίσκο να παρουσιάσει νέο πρόβλημα.

"Καθαρή" η μαγνητική του Ζάιρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έγιναν γνωστά αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Ζάιρο o οποίος την Τετάρτη (23/03) ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Βραζιλιάνου ήταν "καθαρά" ωστόσο σύμφωνα με την ΠΑΕ, επειδή ο ποδοσφαιριστής έδειξε συμπτώματα επιβάρυνσης στο σημείο του παλιού του τραυματισμού τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης για να αποφευχθεί το ρίσκο να παρουσιάσει νέο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Τέρι Αντονις έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ και Δημήτρης Χατζηησαΐας συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία και στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας (ήταν υψηλού ρυθμού και έντασης) συμμετείχαν οι Κρίστιαν Κούστα, Γιώργος Κτιστόπουλος, Αριστείδης Παναγιωτίδης από την Κ20. Το Σάββατο (26/03) η προπόνηση θα γίνει στις 12.00 χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα που θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Στο μεταξύ, υποχρεώσεις με την εθνική Σλοβακίας έχει ο Ρόμπερτ Μακ και σχετική αναφορά σε αυτό έχει την προσωπική ιστοσελίδα του. Λόγω τιμωρίας ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ και έτσι τονίζει πως "δεν έχω παίξει για δύο εβδομάδες και είμαι ξεκούραστος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK