Κατσικάς: "Πήραμε ανάσες, αλλά είναι ψυχοφθόρο"

Τα θετικά και τα αρνητικά της αναβολής για τον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Γιώργος Κατσικάς.

Κατσικάς: "Πήραμε ανάσες, αλλά είναι ψυχοφθόρο"

Δεν θέλησε να μιλήσει για τις συζητήσεις που έχει με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο ο Γιώργος Κατσικάς στο περιθώριο εκδήλωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Λαγκαδά. Ο 24χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην παύση αγωνιστικής δραστηριότητας, αλλά και στη στήριξη που παίρνει από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναβολή της αγωνιστικής: "Είναι ψυχοφθόρο το όλο θέμα. Από την μια μέρα στην άλλη τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν και αυτό δεν βοηθά στην ψυχολογία μας. Από την άλλη φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε και να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Αλλά έτσι κι αλλιώς ακόμη και αν δεν παίξουμε με τον Αστέρα, εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ που είναι εξίσου σημαντικό".

Για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ: "Είναι ξεκάθαρο ότι για να διατηρήσουμε τις ελπίδες για την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουμε την Πέμπτη όπως και εκείνο που αφορά το ματς τη Τούμπας με την γαλλική ομάδα. Και οι δύο αγώνες είναι δύσκολοι αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η έκβαση και των δυο αναμετρήσεων εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ό,τι δυνατόν καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε τους δυο αυτούς αγώνες".

Για το αν η διακοπή λόγω Εθνικών και αναβολής βοηθά στο να πάρουν ανάσες οι παίκτες: "Χρειαζόμασταν αυτή τη διακοπή καθώς δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε ανάσες. Είναι δεδομένο ότι οι συνεχόμενοι αγώνες προκάλεσαν κούραση και έτσι εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή. Από την άλλη υπάρχουν παιδιά που έχουν πρόβλημα τραυματισμών όπως για παράδειγμα ο Μακ που εύχομαι να είναι σύντομα καλά και να είναι σε θέση να μας βοηθήσει σύντομα αφού κάθε παίκτης είναι αναγκαίος".

Για τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: "Δεν είναι η στιγμή να το συζητήσω. Απλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου για τη στήριξη που μου παρέχει και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εκεί επικεντρώνω την προσοχή μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK