Κετσπάγια στο Contra.gr: "Μιλούσα, δεν μιλάω με τον ΠΑΟΚ"

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εκτός Κύπρου και Ελλάδας. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο Γεωργιανός τεχνικός σε επικοινωνία που είχε το Contra.gr μαζί του.

Κετσπάγια στο Contra.gr: "Μιλούσα, δεν μιλάω με τον ΠΑΟΚ"
ketspagia.jpg INTIME SPORTS

Με αφορμή τα όσα γράφονται για πλάνο που προβλέπει συνεργασία Κετσπάγια και Τετράτζε στο Δικέφαλο του Βορρά την επόμενη σεζόν, μιλήσαμε με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού ο οποίος ήταν ξεκάθαρος.

" Με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει κουβέντα όσο ήμουν στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας (σσ παραιτήθηκε τον Νοέμβριο). Τότε πράγματι μίλησα με μέλη της διοίκησης της ομάδας, δεν θα ήθελα να πω με ποιους. Εκτοτε δεν είχα καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, ούτε με άλλη ελληνική ομάδα" ήταν τα λόγια του Κετσπάγια.

Δεν αρνείται πάντως ότι έχει προτάσεις: "Εξετάζω δύο προσφορές που έχω στα χέρια μου από ομάδες του εξωτερικού. Δεν θα ήθελα να πάω τώρα σε μία ομάδα αφού η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Οι προσφορές δεν είναι από την Κύπρο. Από το Νησί είχα προτάσεις, αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι".

Σύντομα ο Κετσπάγια θα επιλέξει την επόμενη ομάδα του στην οποία θα επανέλθει στην καθημερινή τριβή των συλλόγων μετά τη βραχύβια θητεία του στον Ολυμπιακό. Αναμένουμε να δούμε την επιλογή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK