Κιόσε: "Από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες"

Ο Κρίστι Κιόσε μιλά για το πως βίωσε τις 17 μέρες σκληρής δουλειάς στην Ολλανδία, αλλά και το τι περιμένει σε προσωπικό επίπεδο για τη νέα σεζόν.

Κιόσε: "Από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες"

Είναι από τους παίκτες που στην δεύτερη ομάδα πρωταγωνίστησε. Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, αλλά αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ακολούθησε την πρώτη ομάδα σε βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Κρίστι Κιόσε δούλεψε σκληρά και το μόνο που μένει είναι να βρίσκεται στους παίκτες που θα κρατήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Τι θα γίνει αν δεν συμβεί αυτό; Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο, αλλά και για το πως έζησε την προετοιμασία του "Δικέφαλου" στην Ολλανδία στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρίστι Κιόσε:

Δουλέψατε αρκετά σκληρά στην προετοιμασία. Πως το βίωσες όλο αυτό;

"Πράγματι είναι η πιο δύσκολη προετοιμασία που έχω κάνει. Μπορεί να ακολούθησα και την περσινή, αλλά αυτοί οι ρυθμοί φέτος ήταν υψηλοί και πρωτόγνωροι για μένα. Εμείς προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και να κάνουμε ότι μας ζητά ο προπονητής για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ της ομάδας".

Είσαι έτοιμος να αποδεχθείς ακόμα και μια αρνητική απόφαση για το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ από τον προπονητή σου;

"Φυσικά και είμαι έτοιμος να αποδεχθώ την όποια απόφαση του προπονητή μου. Αυτός γνωρίζει αν είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα ή αν θα πρέπει να παω σε μια ομάδα για να πάρω τριάντα παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω με εμπειρίες και πιο δυνατός. Ξέρω ότι η απόφαση που θα πάρει ο προπονητής μου θα είναι για το καλό μου και έτσι είμαι έτοιμος να την αποδεχθώ όποια και αν είναι..".

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για σένα η προετοιμασία;

"Πράγματι. Γιατί έχεις να ανταγωνιστείς έμπειρους παίκτες που σε δυσκολεύουν αφάνταστα αλλά σε κάνουν και καλύτερο παίκτη. Είναι άλλος ο ρυθμός της προπόνησης για την Κ20 και άλλος της πρώτης ομάδας. Κατάλαβα πως αν θέλεις να καταφέρεις κάτι, αυτό το πετυχαίνεις μόνο με την δουλειά".

Στις προπονήσεις δεν χαρίστηκες ούτε στους συμπαίκτες σου. Τους μάρκαρες αρκετά δυνατά.

"Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Φυσικά τίποτε δεν έγινε από πρόθεση. Αλλά είμαι της άποψης πως αν συμπεριφέρεσαι στην προπόνηση όπως και στον αγώνα μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Στον αγώνα ο αντίπαλος τίποτε δε σου χαρίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK