Κίτσιου: "Όλοι υπεύθυνοι"

Ο Στέλιος Κίτσιου σχολίασε την απομάκρυνση του Ίγκορ Τούντορ και αναγνώρισε τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών για ό,τι έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ.

Κίτσιου: "Όλοι υπεύθυνοι"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την αλλαγή προπονητή: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που αλλάζει ο προπονητής. Νομίζω ότι αν και στην αρχή της χρονιάς τα πράγματα πήγαν κάπως καλά, στη συνέχεια δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε πριν. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε τη νίκη σε όσα παιχνίδια απομένουν για να μπούμε στα play off».

Για το τι πιστεύει ο ίδιος ότι φταίει γι’ αυτήν την κατάσταση: «Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ζητάει κάθε προπονητής, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει. Δεν ξέρω τι φταίει και κάθε χρονιά αλλάζουν οι προπονητές. Σίγουρα φταίνε και οι ποδοσφαιριστές, δε γίνεται να φταίει συνέχεια ο προπονητής, είμαστε όλοι υπεύθυνοι αλλά από αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον».

Για το τιμπορεί να αλλάξει πλέον στην ομάδα: «Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για τους λόγους της ήττας από τον Πανθρακικό: «Νομίζω ότι μετά το 1-0 η ομάδα δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη και στο 2ο ημίχρονο, εφόσον δεχτήκαμε την ισοφάριση, το πλάνο της ομάδας άλλαξε και δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι όπως στην αρχή».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό και την άποψή του για την ομάδα του Αγρινίου: «Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Θα πρέπει τώρα, με τον καινούργιο μας προπονητή, να αφομοιώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτά που θα μας ζητήσει και νομίζω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που μας λέει θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εξαρτάται από μας. Υπάρχει πολλή ποιότητα αλλά το θέμα είναι να μπορέσουμε να τη δείξουμε στο γήπεδο. Ο Παναιτωλικός είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και είναι πολύ επικίνδυνος».

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK