Κλείνει Γιοάν Μολό ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Μία ανάσα από τον 25χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό βρίσκεται ο Δικέφαλος σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Κλείνει Γιοάν Μολό ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Πολύ κοντά στην τρίτη του μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς προ των πυλών της Τούμπας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά" βρίσκεται ο Γάλλος ακραίος επιθετικός της Νανσί, Γιοάν Μολό. Ο 25χρονος παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει η υπόθεση.

Οπως αναφέρεται συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ...

Η επιλογή τού Μολό έγινε έπειτα από προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, αφού θεωρείται από τους παίκτες που φιγουράρουν ψηλά στην μεταπωλητική τους αξία στο "Σαμπιονά" και πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτησή του.

Ο Γιοάν Μολό αναμένεται άμεσα στη θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αφού πρώτα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει ακόμα και σήμερα ή αύριο, αφού είναι γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του "Δικέφαλου" θέλουν να κλείσουν άμεσα δύο ή τρεις μεταγραφές, πέρα από την απόκτηση των Γκολάσα και Pατς.

Ποιος είναι, όμως, ο Γιοάν Μολό;

Συμπτωματικά, την ερχόμενη Παρασκευή ο Μολό έχει γενέθλια αφού γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1989. Κλείνοντας τα 25 του χρόνια έχει διαγράψει ήδη μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού συνολικά στη μεγάλη κατηγορία έχει συνολικά 148 συμμετοχές, με 17 γκολ και 30 ασίστ.

Ο Μολό αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μονακό, για να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα από την Καέν, να συνεχίσει στην ισπανική Γρανάδα, αλλά μετά απ' αυτήν την παρένθεση επέστρεψε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Νανσί όπου και ανήκει ακόμα. Τον Ιανουάριο του 2013 πήγε στη Σεντ Ετιέν δανεικός με οψιόν αγοράς και είχε 18 συμμετοχές με 4 γκολ. Επέστρεψε πέρσι το καλοκαίρι στη Νανσί και την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Σεντ Ετιέν τον πήρε πάλι δανεικό. Τη σεζόν που πέρασε είχε 17 συμμετοχές, με 1 γκολ και 3 ασίστ. Η Σεντ Ετιέν δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς και έτσι επέστρεψε πάλι στη Νανσί, με την οποία έχει συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι του 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK