Κοντά και στον Μπλάνκο ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Ουσέρο, ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με τον 26χρονο Αργεντίνο μέσο της Γουέστ Μπρομ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Κοντά και στον Μπλάνκο ο ΠΑΟΚ!

Μεταγραφικό ντεμαράζ βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τον Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την δεύτερη "χειμερινή" μεταγραφή της ομάδας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Σεμπάστιαν Μπλάνκο! Ο Αργεντίνος μέσος της Γουέστ Μπρομ τα έχει βρει με τον "Δικέφαλο", ο οποίος μένει μόνο να συζητήσει ορισμένες τελικές λεπτομέρειες με την αγγλική ομάδα, έτσι ώστε ο παίκτης να πάει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτές οι συζητήσεις να γίνουν την Κυριακή (4/1) και ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Στο... περίμενε!

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, πως πέρα από την περίπτωση του Μπλάνκο, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" εξετάζουν σοβαρά ακόμη έναν παίκτη, γι' αυτόν τον λόγο και έχουν... στο περίμενε τον άσο της Γουέστ Μπρομ.

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει Ουσέρο ο ΠΑΟΚ

Ουσέρο στο Contra.gr: "Να έρθω το συντομότερο"

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2

Οι τρεις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα

Αναστασιάδης: "Εγώ φταίω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK