Κοντά στο "αντίο" ο Λούκας

Έντονη φημολογία από Ελλάδα και Ισπανία για προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ-Λα Κορούνια και πώληση του 27χρονου μέσου με ποσό από 1.500.000 μέχρι 2.000.000 ευρώ.

Κοντά στο "αντίο" ο Λούκας
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Πέρεθ ήταν ο παίκτης που συζητήθηκε όσο κανείς άλλος χθες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε το πιο ζεστό χειροκρότημα-αναγνώριση στην αξία του.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ (αν και η ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος), αλλά και την Ισπανία, αφήνουν ανοιχτό πολύ σοβαρό ενδεχόμενο το χθεσινό να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του 27χρονου μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΟΚ.

Αργά χθες το βράδυ, οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λα Κορούνια για την πώληση του Λούκας, μετά από την δική του πιεστική στάση όλο το προηγούμενο διάστημα και την χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια του Άρνεσεν να τον κάνει να πιστέψει στο νέο πρότζεκτ του Δικεφάλου.

Πώληση με ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ

Είναι χαρακτηριστικό, μέσα στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, υπήρχε και μία που έλεγε ότι ΠΑΟΚ και Ντέπορ τα έχουν βρει για τη μετακίνηση του Λούκας σε ένα ποσό μεταξύ 1.500.000 και 2.000.000 ευρώ και πως ο Ισπανός πείστηκε από τον ΠΑΟΚ -με την προοπτική της μεταγραφής- να παίξει στο τελευταίο ματς με τη Λοκομοτίβα για να βοηθήσει στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, πολύ ενδιαφέρον είναι το μήνυμα που ανάρτησε ο Λούκας στο λογαριασμό του στο twitter λίγη ώρα μετά το ματς. Συγκεκριμένα, αναφέρει "Η τελευταία επίσημη εμφάνισή μου (σ.σ. με την Ντέπορ) μου άφησε ένα αξέχαστο γκολ στο Καμπ Νου (σ.σ. Με αυτό σώθηκε η ομάδα της Γαλικίας). Μακάρι σήμερα να βοήθησα ο ΠΑΟΚ να πάει στο Europa League (σ.σ. Προφανώς εννοεί τους ομίλους)". Ακούγεται σαν και το χθεσινό να είναι το τελευταίο ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

"AS": "Αναθερμάνθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Ντέπορ"

Την αίσθηση αποχώρησης του Λούκας από τον ΠΑΟΚ έρχεται να επιβεβαιώσει και χθεσινό ρεπορτάζ της "AS". Σ' αυτό τονίζεται ότι ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια έχουν ανοίξει ξανά τις συζητήσεις για τον Λούκας Πέρεθ και μία πιθανή μετακίνηση είναι λίγο πιο κοντά, ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου προστίθεται: "...οι διαπραγματεύσεις που είχαν παγώσει τις τελευταίες μέρες, έχουν επανέλθει δυνατά".

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 6-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK