Κόντρα στην Νάπολι στο Σαν Πάολο 26 χρόνια μετά...

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επισήμως το ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στους Ιταλούς σε φιλικό παιχνίδι στις 2 Αυγούστου.

Κόντρα στην Νάπολι στο Σαν Πάολο 26 χρόνια μετά...

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Οριστικοποιήθηκε άλλο ένα μεγάλο φιλικό για τον ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει στο Σαν Πάολο της Νάπολι μετά από 26 χρόνια! Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα προσκεκλημένος της Νάπολι το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 9 ώρα Ιταλίας.

Πέρασαν κιόλας 26 χρόνια από την τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από την φημισμένη ομάδα του Μαραντόνα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1988. Οι δυο αγώνες με τους ναπολιτάνους αλλά και η εκδρομή των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιταλικό νότο έχουν μείνει στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας μας.

Η Νάπολι έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 2 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ιταλίας, καθώς και ένα Super Cup. Πέρυσι τερμάτισε 3η στο Καμπιονάτο (πίσω από Γιουβέντους και Ρόμα) εξασφαλίζοντας μια θέση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής της είναι ο Ράφα Μπενίτεθ και στο ρόστερ της υπάρχουν μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αρχηγός Χάμσικ, ο Μέρτενς, ο Ιγκουαϊν, ο Ραούλ Αλμπιόλ, ο Ινλέρ, ο Ζούνιγκα, ο Χοσέ Καγιεχόν αλλά και η τελευταία μεταγραφή, ο επιθετικός Μίτσου είναι μόνο μερικά από αυτά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK