Κορυφαίος ο Τζαβέλλας για τον Σεπτέμβρη

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναδείχτηκε MVP του ΠΑΟΚ για τον μήνα Σεπτέμβριο. Δεύτερος και τρίτος ο Μακ και ο Τζιόλης αντίστοιχα.

Η ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για τον μήνα Σεπτέμβριο τελείωσε και την πρωτιά πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Δεύτερος ήταν ο Ρόμπερτ Μακ και τρίτος ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Με 49,48% ο Τζαβέλλας κατέκτησε το βραβείο του MVP Σεπτεμβρίου. Στη δεύτερη θέση, ο μόνιμος πρωταγωνιστής στην επιθετική γραμμή της ομάδας από τον Ιούλιο μέχρι και τώρα. Ο κάτοχος του τίτλου Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος περιορίστηκε στο 27,76%. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συγκέντρωσε το 22,76% των ψήφων".

Το αφιέρωμα του Soccer Bible στον ΠΑΟΚ

Αφιέρωμα για τον ΠΑΟΚ υπάρχει στο Soccer Bible, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Για τον "Δικέφαλο" μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: "Είναι ένας σύλλογος που έχει μια απόλυτα κατανοητή προσέγγιση. Δεν είναι μόνο η εικόνα του για την οποία υπερηφανεύεται. Δίνοντας στους οπαδούς του στιγμές από τα παρασκήνια, ο ΠΑΟΚ κερδίζει στα δημιουργικά στοιχεία. Γεφυρώνοντας το κενό ανάμεσα στους φιλάθλους και τους παίκτες, ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πολύ δυνατό σήμα και ultra cool στυλ".