Κούδας: "Εγώ είμαι ο πρώτος που έπρεπε να φωνάξουν στον ΠΑΟΚ"

Θα ήθελε να έχει γνώμη στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούδας. Τι δήλωσε για Κλάους και Σαββίδη ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κούδας: "Εγώ είμαι ο πρώτος που έπρεπε να φωνάξουν στον ΠΑΟΚ"

Συμπλήρωσε 70 χρόνια ζωής ο Γιώργος Κούδας και με αφορμή τα γενέθλιά του μίλησε στον Arena FM.

Τι είπε μεταξύ άλλων; Πως του άξιζε να έχει πόστο στον ΠΑΟΚ διότι είναι ο μόνος που μπορεί να χειριστεί καταστάσεις εντός των αποδυτηρίων. Αποκάλυψε μάλιστα ότι κατά καιρούς μιλάει με τον Ιβάν Σαββίδη...

"Μου δόθηκε η ευκαιρία στο γάμου του γιου του κυρίου Σαββίδη να μιλήσω με τρεις παίκτες Έλληνες. Στους δυο εκτός από τον Κλάους έπιασε που τους μίλησα. Ο Κλάους θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.Εγώ θα μπορούσα να τον βοηθήσω. Τον πρώτο που έπρεπε να φωνάξουν για τη τη σωστή λειτουργία της ομάδας είμαι εγώ. Την αμφισβητούν αυτήν την εμπειρία κάποιοι. Όλα αυτά συνέβαιναν και τότε. Μιλούσα με τους συμπαίκτες μου και λύναμε τα προβλήματα.

Και με τους τρεις που μίλησα είναι εξαιρετικά παιδιά. Μιλήσαμε και με τον Πέλκα.

Δε θέλω να γίνω πρωτοσέλιδο. Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με τον κύριο  Σαββίδη. Με ακούει. Πρέπει όλοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ να λύνουν τα θέματα γρηγορότερα. Δεν μπορεί να είναι συνεχώς εδώ. Έχει τις επιχειρήσεις του και παρόλα αυτά τρέχει και για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης", δήλωσε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση στην Ελλάδα ανέφερε πως "κάποτε πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία. Να σεβόμαστε την ιστορία της άλλης ομάδας. Είναι ένα θέαμα το ποδόσφαιρο, 90 λεπτά και εγώ έτσι το σκεφτόμουν έτσι κάνω και σήμερα. Πάνε καίνε σπίτια, εκφοβίζουν ανθρώπους και δεν γίνεται τίποτα. Είμαστε Ευρώπη τελικά;"

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα