Κρέσιτς: "Kαλός και ανίκητος ψηλά"

O Nτάριο Κρέσιτς σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Κρέσιτς: "Kαλός και ανίκητος ψηλά"

Συγκεκριμένα ο Κροάτης είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

"Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Παίρνει έναν παίκτη πολύ μεγάλης ποιότητας. Είχε προβλήματα στη Ντινάμο Μόσχας και δεν έπαιξε αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη επιτυχία. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία. Εχει παίξει σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό θα φανεί".

Για την σύγκριση με Κοντρέρας: "Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες. Για να καλύψει το κενό του Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν ισάξιο του και ο Σίλντενφελντ είναι μία εξαιρετική λύση".

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: "Είναι πολύ καλός και σχεδόν ανίκητος ψηλά. Παρά το ύψος του έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Με την παρουσία του ο ΠΑΟΚ κερδίζει σε δύναμη και σε ύψος μέσα στην περιοχή. Μου τηλεφώνησε ο Σίλντενφελντ και μου ζήτησε τη γνώμη μου για τον ΠΑΟΚ. Του είπα ότι τα προβλήματα που υπήρχαν παλιά δεν υπάρχουν τώρα, Του είπα για την ομάδα, για τους ανθρώπους για τη ζωή στην Ελλάδα και ότι θα ήταν ότι καλύτερο για αυτόν να πάει στον ΠΑΟΚ".

Για τον ΠΑΟΚ: "Παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Όταν ήμουν εγώ κερδίζαμε 1-0, 2-1, αλλά βλέπω ότι τώρα βάζει 3 και 4 γκολ και αυτά τα αποτελέσματα μου δίνουν μεγάλη χαρά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK