Κρίνεται αυτή την εβδομάδα του Λούκας

Ποια η πρόταση της Λα Κορούνια που δεν έπεισε τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να παραμένει μέχρι στιγμής "κάτοικος Τούμπας".

Κρίνεται αυτή την εβδομάδα του Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ αποτελεί ακόμη κομμάτι του ΠΑΟΚ και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις προπονήσεις του Δικεφάλου. Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα elidealgallego.com φιλοξενείται ρεπορτάζ για το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού και, μεταξύ άλλων, εξηγείται γιατί έως τώρα δεν επήλθε συμφωνία για την μετακόμισή του στην Λα Κορούνια.

"Το πρόβλημα είναι το ποσό που ζητά ο ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του. Η Λα Κορούνια απέχει πολύ από την εκπλήρωση των απαιτήσεων της ελληνικής ομάδας. Η οικονομική απόσταση έχει μειωθεί με την πάροδο των εβδομάδων, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Από την Τετάρτη, μάλιστα, θα χρειάζονται περισσότερα χρήματα από 2,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Λούκας. Η Ντεπορτίβο προσέφερε 1,5 εκ. ευρώ σε τρεις δόσεις, προσφορά, όμως, που δεν έπεισε τον ΠΑΟΚ" τονίζεται χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια του κειμένου υπογραμμίζεται ότι η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι "κλειδί" για το μέλλον του Λούκας, γιατί ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα τους ενημερώσει για την προθεσή του να παραμείνει στην ομάδα της Γαλικίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK