Ξανά εκτός αποστολής ο Ροντρίγκες

Οι Ζέλικο Μπρκιτς, Γκάρι Ροντρίγκες (έχει πακετάρει για Γαλατά), Δημήτρης Γιαννούλης, Νίκος Κοροβέσης και Χάρης Χαρίσης είναι οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, το μεσημέρι της Κυριακής (8/1, 15:00).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports / ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ)
rodriges EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρκιτς, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού παρέμεινε για δεύτερη μέρα στο σπίτι. Ο Ροντρίγκες έχει ήδη... πακετάρει για την Πόλη, καθώς θα ντυθεί στα κοκκινοκίτρινα της Γαλατά μόλις ο ΠΑΟΚ βρει τον αντικαταστάτη του, ενώ οι άλλοι τρεις έχουν... σχεδόν μόνιμη θέση στην κερκίδα στα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει να εμπιστεύεται για εφεδρικό αριστερό μπακ τον Δεληγιαννίδη αντί του Γιαννούλη, κάτι για το οποίο ο τελευταίος έχει ειδοποιηθεί και αναζητά ομάδα για να αγωνιστεί ως δανεικός τους επόμενους έξι μήνες. Ο Κοροβέσης από την πλευρά του ψάχνει εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομά Χάρης Χαρίσης.

Ο νεαρός εσωτερικός μέσος παραμένει χαμηλά στη κλίμακα των επιλογών του Σέρβου τεχνικού του ΠΑΟΚ, αν και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2016, αυτό με τον Πλατανιά, ο Ίβιτς δήλωσε πως σύντομα θα πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στις αναμετρήσεις κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK