Ξεκαθάρισμα για Σάλπι, Περέιρα

Καθοριστικό το επόμενο διήμερο για τη μέλλον της συνεργασίας των δύο παικτών με την ΠΑΟΚ.

Ξεκαθάρισμα για Σάλπι, Περέιρα
INTIME SPORTS

Δύο παίκτες που δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Ίγκορ Τούντορ είναι ο Σαλπιγγίδης και ο Περέιρα, χωρίς οι περιπτώσεις τους να είναι πανομοιότυπες, αφού ο "Σάλπι" έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο, ο 34χρονος επιθετικός δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Κροάτη τεχνικού.

Αυτό δημιουργεί μοιραία θέμα στη σχέση του διεθνή επιθετικού με τον ΠΑΟΚ, αφού ο "Σάλπι" δεν είχε ποτέ στην καριέρα του ρόλο κομπάρσου και δεν έχει δείξει διάθεση απλά να κάθεται και να πληρώνεται.

Οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα τετ-α-τετ για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. προς το παρόν δεν έχει γίνει οποιαδήποτε πρόταση από τη μία προς την άλλη πλευρά, παρότι φημολογείται έντονα πως ο επίσημος ΠΑΟΚ μέσω του Άρνεσεν¨(με εντολή Σαββίδη που εκτιμά ιδιαίτερα τον διεθνή επιθετικό) θέλει να δώσει στον Σαλπιγγίδη ρόλο γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα (αυτόν που είχε ο παντελής Κωνσταντινίδης), χωρίς ο 34χρονος επιθετικός να έχει εκδηλώσει την πρόθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Το ραντεβού ίσως καθοριστεί ακόμη και σήμερα και από αυτό θα προκύψουν οι εξελίξεις στη σχέση του Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ

Δύο εναλλακτικές για Περέρια

Εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί, πιθανώς τη Δευτέρα, ο Αργεντινός μάνατζερ του Φακούντο Περέιρα. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει μαζί του και ο εκπρόσωπος του παίκτη στην Ελλάδα. Στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί με την πλευρά του ΠΑΟΚ, πρόκειται να γίνει μία συζήτηση ξεκαθαρίσματος μεταξύ του Δικεφάλου και του Αργεντινού επιθετικού.

Από τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει πώς δεν τον υπολογίζουν ο ίδιος θα επαναλάβει τη θέση που έχει εκφράσει ήδη. Δηλαδή το ότι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη του αρέσουν και θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Κατά συνέπεια, η κουβέντα θα καταλήξει σε ένα από τα δύο παρακάτω σενάρια.

Είτε θα βρεθεί μία ομάδα που θα αρέσει και στον Περέιρα για να πάει, με τον ΠΑΟΚ να συνεισφέρει οικονομικά, είτε διαφορετικά θα λύσει το συμβόλαιό του και ο Δικέφαλος θα πληρώνει αποζημίωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK