"Ξέρουμε ότι μπορείς να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο"

Το τετ α τετ του Δανού αθλητικού διευθυντή με φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά το φιλικό με την Ντνίπρο και οι ερωτήσεις για τον Χάρη Χαρίση.

"Ξέρουμε ότι μπορείς να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο"
INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Αρνεσεν είναι το πρόσωπο που τραβά περισσότερο τα βλέμματα πάνω του στην φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι οι φίλοι του Δικεφάλου περιμένουν πολλά από τον πολύπειρο Δανό. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τέλος του φιλικού με την Ντνίπρο τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν και του είπαν: "Πιστεύουμε σε σένα. Ξέρουμε ότι μπορείς να κάνεις μεγάλο τον ΠΑΟΚ" με τον Αρνεσεν, απλώς, να χαμογελά, όπως και ο Αγγελίδης που ήταν δίπλα του.

Ανάμεσα στα άλλα οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πάντως, εξέφρασαν στον 59χρονο και την αγωνία τους για τα μεταγραφικά: " Ωραία η ομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζουμε να μην γίνουν και μεταγραφές. Τις περιμένουμε πως και πως".

Εκπλήσσει θετικά ο Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης έχει σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος επί ολλανδικού εδάφους. Μάλιστα, μετά την θετική του παρουσία και στον αγώνα με την Ντνίπρο και το γκολ που σημείωσε, οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι ρωτούσαν να μάθουν για τον νεαρό και από που τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK