Κωνσταντινίδης: "Να ξεχάσουμε την Μπρόντμπι"

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη, την στήριξη του κόσμου, τους στόχους της εφετινής σεζόν, ενώ απάντησε αν ο "Δικέφαλος" είναι ομάδα του προπονητή.

Κωνσταντινίδης: "Να ξεχάσουμε την Μπρόντμπι"
INTIME SPORTS

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στα κανάλια Novasports για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην Ξάνθη, την στήριξη του κόσμου, καθώς και τους στόχους του "Δικεφάλου" την εφετινή σεζόν.

"Σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη κούραση επειδή φέτος αρχίσαμε πολύ νωρίς, αλλά από την άλλη θα είμαστε και πιο έτοιμοι από τις υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε δουλέψει σωστά όλο το προηγούμενο διάστημα και είμαστε πιο μπροστά σε φυσική κατάσταση. Μπορούμε την Κυριακή να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μας και να κερδίσουμε την Ξάνθη", είπε αρχικά.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του προπονητή: "Ακόμη νομίζω πως είναι νωρίς να το πούμε αυτό, για το αν βγαίνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο. Σίγουρα βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο φάσεις που δουλεύουμε στην προπόνηση, όμως, θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Απέναντι στην Μπρόντμπι ήταν απλά μία νίκη που μας βάζει στους ομίλους. Πρέπει να κοιτάξουμε την πρεμιέρα, να ξεχάσουμε την Μπρόντμπι και να συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Για την στήριξη από τον κόσμο: "Ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει όταν βλέπει ότι παίζουν παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Όταν βλέπει ότι υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε όλη την χρονιά το γήπεδο να είναι όπως κόντρα στην Μπρόντμπι".

Για τους εφετινούς στόχους: "Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους, αλλά ακόμη δεν είναι σωστό να μιλάμε για στόχους. Πρώτα πρέπει να ενσωματωθούν τα καινούργια παιδιά και σε λίγο διάστημα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη σχολίασε: "Έχει κρατήσει τον κορμό της και έχει έναν καλό προπονητή. Θα έρθει στην Τούμπα για ό,τι καλύτερο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να τηρήσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK