Κυκλοφορεί το Toumba Magazine

Μετά την πρώτη γνωριμία με το συλλεκτικό τεύχος για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, το Toumba Magazine συνεχίζει την πορεία του με στόχο να σας φέρει πιο κοντά στην ομάδα, να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τους πρωταγωνιστές.

Κυκλοφορεί το Toumba Magazine

ας από αυτούς βρίσκεται στο εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ. Ενας ποδοσφαιριστής που διαχρονικά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του Δικεφάλου. Ο Στέφανος Αθανασιάδηςμας μιλά για τη ζωή του στον ΠΑΟΚ.

Την ομάδα της καρδιάς του, την οικογένειά του εδώ και 19 χρόνια.Ως αρχηγός, ο Κλάουςαναφέρεταιστις δύσκολες και τις όμορφες στιγμές που έχει περάσει στην ομάδα, στους λόγους που τον κρατούν εδώ και του δίνουν κίνητρο, στα δικά του λάθη, στο τι πρέπει να γίνει προκειμένου ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στους τίτλους και στις ευθύνες όποιου φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Δεύτερο πρόσωπο του τεύχους κι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, λόγω του υπέροχου γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο νεαρός μέσος από τη Βοσνία μας διηγείται την ιστορία της ζωής του. Από τις αλάνες του Τρέμπινιε και το πώς ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αφήνοντας στην άκρη το σχολείο, μέχρι και τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στις πολλές ομάδες που τον ζητούσαν το περασμένο καλοκαίρι.

Κυκλοφορεί το Toumba Magazine

Στο δεύτερο τεύχος του Toumba Magazineθα βρείτε ακόμα μια μεγάλη συνέντευξη του Βλάνταν Ίβιτς, το ερωτηματολόγιο του Στέλιου Μαλεζά, θα ξεναγηθείτε στη Λισαβόνα από τον Μιγκέλ Βίτορκαι θα μπείτε στο μυαλό του… προγραμματιστή της ομάδας βόλεϊ, Γιάννη Καλμαζίδη.

Επειδή, όμως, όπως λέει το γνωστό σλόγκαν «χωρίς παρελθόν, δεν υπάρχει μέλλον», το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ γυρίζει το χρόνο πίσω κι ενώνει την ιστορία του συλλόγου με το σήμερα ως μια συνέχεια των αφιερωμάτων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Δικεφάλου.

Σε μια σπάνια φωτογράφηση Γιώργος Κούδας, Σταύρος Σαράφης, Κούλης Αποστολίδης, Παναγιώτης Κερμανίδηςκαι Γιώργος Κωστίκοςθυμούνται τα νιάτα τους και μπαίνουν ξανά στ’ αποδυτήρια για να φορέσουν την επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Γιώργος Κούδαςδίνει τα δικά του μαθήματα ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας σε μια ιδιαίτερη ρετρό εξομολόγηση γύρω από τα δικά του αγωνιστικά χρόνια, τις διαφορές με το σήμερα και το μέλλον της ομάδας που αγαπά.

Διαβάστε, ακόμα, ένα διαφορετικό αφιέρωμα για τις μεταγραφικές ιστορίες του Ιανουαρίου. Τους χειμερινούς… έρωτες που αποδείχτηκαν φούσκες, τους παίκτες που ήρθαν στη μέση σεζόν κι άλλαξαν την ροή των πραγμάτων γράφοντας τη δική τους ιστορία, εκείνους που ήρθαν κι έφυγαν, την αρχική δυσπιστία γύρω από τη θέσπιση της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου.

Κυκλοφορεί το Toumba Magazine

Μάθετε τον πρώτο παίκτη που απέκτησε ο Δικέφαλος Δεκέμβριο μήνα, θυμηθείτε… βαριά ονόματα όπως ο Τάισονκι ο Πιακαι κρατήστε στο αρχείο σας το ειδικό ένθετο με όλες τις μεταγραφές Ιανουαρίου στην ιστορία του ΠΑΟΚ με infographics και στατιστικά.

Τέλος, δείτε την ως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ μέσα από τους αριθμούς που δείχνουν πως η νεανική ομάδα που χτίζει ο Ίγκορ Τούντορείναι ανώτερη μέσα στο γήπεδο, αλλά όχι πάντα κερδισμένη.

Μαζί με το δεύτερο τεύχος του Toumba Magazine αποκτήστε εντελώς δωρεάν συλλεκτική, υπογεγραμμένη αφίσα με τους Μπερμπάτοφ, Κλάους, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Ροντρίγκεςνα φορούν αποκλειστικά για εσάς την επετειακή εμφάνιση των 90 χρόνων.

Κυκλοφορεί το Toumba Magazine

Το Toumba Magazineκυκλοφορεί την Παρασκευή 26.02 στα PAOK FC Official Stores στο γήπεδο της Τούμπας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ από το Σάββατο 27.02 θα βρίσκεται στα περίπτερα της Βόρειας Ελλάδας.

Οσοι βρίσκεστε σε περιοχές που δεν εξυπηρετεί το δίκτυο διανομής ή όσοι θέλετε το περιοδικό να έρθει στο σπίτι σας, δίχως να χρειαστεί να πάτε μέχρι το περίπτερο μπορείτε να το αγοράσετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΠΑΟΚ, το store.paokfc.gr , στο οποίο διατίθεται επίσης και το πρώτο συλλεκτικό τεύχος για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK