Κυριάκος Κυριάκος εναντίον Μελισσανίδη

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, κάνοντας λόγο για "καραγκιοζιλίκια" και "αναπαράσταση της Χιροσίμα".

Κυριάκος Κυριάκος εναντίον Μελισσανίδη
kuriakos melissanidis

Λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέταξε... καρφιά κατά των ΠΑΟΚ, Ίβιτς και των παραπόνων που διαρρέονται από τον "δικέφαλο του βορρά", λέγοντας μεταξύ άλλων πως:

"Είναι μια κακή στιγμή και για τον ΠΑΟΚ. Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας δίχτυ λες και βγήκε από το κομμωτήριο".

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σήκωσε το... γάντι και μίλησε με σκληρά λόγια για την Ένωση, απαντώντας ουσιαστικά στον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.

" Μην χαλάτε στους αρθρογράφους σας το αφήγημα...Τι 50-50 οφσάιντ; Αν κάνεις μια γύρα στα μπλογκ τους, το βλέπουν πιο καθαρό οφσάιντ και από του τελικού...

Και τι θα πει πρόεδρε «το ακύρωσε, τι να κάνουμε τώρα»; Το μέτρησε στην αρχή (μαζί με τον επόπτη του), το σκέφτηκε 7 λεπτά και το ακύρωσε...

Μη σου τύχει σε ματς «τελικό» στο σπίτι σου, μετά από κλοπή ενός άλλου ντέρμπι με καραγκιοζιλίκια 15 μέρες πριν, με το γήπεδο γεμάτο και με την αδρεναλίνη μιας νίκης στο 90’ που σου την παίρνουν με...debate...Πραγματική ευχή είναι αυτή, μην τύχει σε κανέναν, γιατί οπουδήποτε αλλού θα βλέπαμε αναπαράσταση της Χιροσίμα", έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK