Λίνο: "Πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει μεγάλους παίκτες"

Ο Αλβες Λίνο σχολίασε τον ρόλο του σκάουτερ που έχει στον ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για την απόκτηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Λίνο: "Πλέον ο ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει μεγάλους παίκτες"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Μetrosport" για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ:

"Δεν ήταν έκπληξη για μένα γιατί ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για να φέρει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την κίνηση, γιατί πιστεύω πως ο Μπερμπάτοφ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Πιστεύω, πως και οι υπόλοιπες ομάδες, που είναι ανταγωνιστικές προς τον ΠΑΟΚ, θα σεβαστούν περισσότερο την ομάδα".

Ξεκίνησες συνεργασία με τον ΠΑΟΚ επίσημα;

"Ναι είναι γεγονός πως εργάζομαι για τον ΠΑΟΚ από ένα διαφορετικό πόστο σε σύγκριση με αυτό που είχα συνηθίσει. Δεν το κρύβω, πως θα προτιμούσα να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά πλέον παρακολουθώ παίκτες που αξίςουν το ενδιαφέρον. Εκτός από την παρακολούθηση, είμαι πάνω από ένα κομπιούτερ, ενώ έχω απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους της ομάδας".

Πώς αποδέχθηκες το γεγονός ότι ολοκλήρωσες την ποδοσφαιρική σου καριέρα και ξεκίνησες μία διαφορετική συνεργασία;

"Ηταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθώ. Ακόμη και σήμερα. Πάντως δουλεύω για τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για να έχω επιτυχίες. Στην Λατινική Αμερική υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων μπορούν να αγωνιστούν στην Τούμπα. Αλλωστε ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες με προσωπικότητα, με καθαρό μυαλό, ποιοτικά χαρακτηριστικά, παίκτες που θα τιμούν την φανέλα που φορούν".

Πρότεινες παίκτες στον ΠΑΟΚ;

"Όχι ακόμη, είμαι στο στάδιο της έρευνας, όμως πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα".

Πότε θα έρθεις και πάλι στη Θεσσαλονίκη;

"Θέλω να πιστεύω πολύ σύντομα, το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο θα έρθω για να συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".

Θέλεις να ακούσεις ξανά το σύνθημα: Λίνο - Λίνο που φωνάζουν οι οπαδοί;

"Τρελαίνομαι κάθε φορά που το ακούω σε βιντεάκια στο διαδύκτιο. Θέλω να το ακούσω και πάλι ξανά όταν έρθω στην Τούμπα. Τους ευχαριστώ πύρα πολύ".

Ακόμη ο Λίνο μίλησε για τους Σαββίδη και Αρνεσεν:

"Όταν είχα έρθει την τελευταία φορά στην Θεσσαλονίκη, μίλησα τόσο με τον κύριο Σαββίδη, με τον γιο του αλλά και τον Φράνκ Αρνεσεν. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Σαββίδη γιατί μου εμπιστεύτηκε μία ξεχωριστή θέση για να βοηθήσω την ομάδα, από την πατρίδα μου, την Βραζιλία. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσω περισσότερο και να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Με τον Αρνεσεν έχουμε μία πολύ καλή επικοινωνία και τον ευχαριστώ. Από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και το επόμενο διάστημα όπου επικοινωνούμε με ηλεκτρονικό τρόπο και τον ενημερώνω αναλυτικά. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK