Το καθήκον του με... σβηστές μηχανές

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 2-0 της ΑΕΛ στην Τούμπα για την 26η αγωνιστική, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την απόσταση των δύο βαθμών από τη 2η θέση. Κάνιας και Κίτσιου τα γκολ της νίκης του "δικεφάλου".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πετύχει μια σχετικά εύκολη νίκη επί της ΑΕΛ, της οποίας επικράτησε τελικά με 2-0, παραμένοντας σε απόσταση... αναπνοής από τον Πανιώνιο (στο -2) και τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το προβάδισμα χρειάστηκε ένα μακρινό σουτ στην κίνηση από τον Κάνιας στο 37' της αναμέτρησης, με τον Ξενοδόχοφ να μην καταφέρνει να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, παρά την υπερπροσπάθεια. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ του Ισπανού άσου με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Οι παίκτες του Ίβιτς δεν κατάφεραν να... κλειδώσουν νωρίς τη νίκη κι έτσι έδωσαν τη δυνατότητα στους "βυσσινί" να ελπίζουν πως μπορούν να ζητήσουν κάτι παραπάνω από το ματς. Η άμυνα του "δικεφάλου" ήταν σοβαρή όμως και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπρκιτς.

Τελικά στο 87' ο Κίτσιου... σφράγισε τη νίκη με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Κάτσε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν από τις εξέδρες της Τούμπας 105 προσφυγόπουλα, μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης (80’ Κίτσιου), Μπίσεσβαρ, Πέδρο Ενρίκε (62’ Κίτσιου), Αθανασιάδης (55’ Κουλούρης).

ΑΕΛ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (41’ Κόντορ), Ναβάρο (77’ Καπός), Φατιόν, Μασαλέσα, Αβραάμ (62’ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK