Γκαρσία: "Μου είπαν ψέματα"

Σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Δώνη, τον οποίο δεν ανέφερε ονομαστικά, άφησε ο Πάμπλο Γκαρσία στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. "Δεν θα κόψω κεφάλια", ήταν η πρώτη φράση από όσα διάβασε από χαρτί που είχε γράψει ο ίδιος. Υβριστικά συνθήματα κατά προπονητή και διοίκησης του ΠΑΟΚ από τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα.

Γκαρσία: "Μου είπαν ψέματα"
garcia.jpg INTIME SPORTS

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Hyatt" βρέθηκαν, εκτός του πρώην αρχηγού του "δικεφάλου του βορρά", ο μεγάλος γιος του και οι 2 μάνατζέρ του, Δημήτρης Καγιόγλου και Διονύσης Γιαννόπουλος. Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Γκαρσία, τα όσα θα έλεγε αποτέλεσαν προϊόν σκέψης και καταγραφής σε χαρτί, ώστε να μην λησμονήσει τίποτα από όσα ήθελε να μεταφέρει.

"Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια", ήταν η πρώτη φράση από τις δηλώσεις του, υπό τις επευφημίες αρκετών φίλων του συλλόγου που βρέθηκαν στην αίθουσα και φώναζαν συνθήματα όπως "τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία", "Δώνη, μπ..., που... γιε" και "Πάμπλο, θεέ γαμ... η ΠΑΕ".

"Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Έχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Τα έγραψα όπως πάντα από την καρδιά μου. Ήρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη μητέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, για τα παιδιά μας, τον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος".

"Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Δημήτρη και τον Διονύση. Όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ μου είχε πει κάποιος ότι εσύ έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο Λάζαρος ένας από εμάς. Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Έφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Έχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ".

Όταν αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον τεχνικό του "δικεφάλου του βορρά", μίλησε χωρίς να αναφέρει το όνομά του: "Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Όχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Ήταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού; Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους".

"Τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω 5 ματς συνεχόμενα και εκεί να με έκριναν και να μου έλεγαν αν κάνω. Η οικογένειά μου είναι στεναχωρημένη, δεν είναι αυτή ζωή. Δεν μπορούμε έτσι και για τον σεβασμό που έχω στον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου.

"Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σαν αδερφό δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Τους φυσιοθεραπευτές, όλους. Περάσαμε στιγμές καλές και κακές, μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία, θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του Γκαρσία, αφού δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

LIVE:

15:37
Ηδη φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να μαζεύονται στο ξενοδοχείο "HYATT"
15:37
γρηγοριος : ηταν καλυτερα να τελειωνε η χρονια στον παοκ και να μην υπηρχε αυτο το αδοξο τελος λαθος αποφαση παμπλο γκαρσια κριμα
15:38
Στελιος : Ο Παμπλο το ξερει οτι σταματαει απο τον ΠΑΟΚ οπως σταματησε ο Γκαλης απο τον ΠΑΟ.
15:38
δημητρης : τι ορα
15:38
Εl Canario : Θα υπαρχει και εικονα η μονο κειμενο????
15:41
Πίσω από το πάνελ υπάρχει ένα μεγάλο πανό με την φωτογραφία του Πάμπλο Γκαρσία που αναφέρει "Pablo Garcia Fan Club, No Garcia, No Party together for ever"
15:50
Το πρώτο βίντεο από την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου
15:51
Χειροκροτήματα και συνθήματα κατά την είσοδο του Γκαρσία στην αίθουσα
15:52
Ο Γκαρσία κάθεται στο πάνελ με τους εκπροσώπους του Καγιόγλου, Γιαννόπουλο και τον μεγάλο γιο του
15:56
"Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Τα έγραψα όπως πάντα από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη μητέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, για τα παιδιά μας, τον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος", είπε αρχικά ο Γκαρσία
16:00
"Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Δημήτρη και τον Διονύση. Οταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ μου είχε πει κάποιος ότι εσύ έχεις τα μάτια του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο Λάζαρος ένας από εμάς. Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Εφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Εχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Ερχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού; Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους", πρόσθεσε
16:03
"Τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να με έκριναν και να μου έλεγαν αν κάνω. Η οικογένειά μου είναι στεναχωρημένη, δεν είναι αυτή ζωή. Δεν μπορούμε έτσι και για τον σεβασμό που έχω στον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σαν αδερφό δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Τους φυσιοθεραπευτές, όλους. Περάσαμε στιγμές καλές και κακές, μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία, θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ", τονίζει
16:04
"Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία" ακούγεται στην αίθουσα, χειροκροτήματα από τον κόσμο
16:05
"Πάμπλο Θεέ γαμ... η ΠΑΕ" και υβριστικά συνθήματα κατά του Δώνη φωνάζουν οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK