Τούντορ: "Χρειαζόμαστε έναν παίκτη μπροστά"

Στην ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του Κουκουλάκη. Διαβάστε τι δήλωσε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και για το μέλλον του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ.

Τούντορ: "Χρειαζόμαστε έναν παίκτη μπροστά"
INTIME SPORTS

Ο Κροάτης τεχνικός του "Δικεφάλου" δεν στάθηκε μόνο στην εξέλιξη του αγώνα με την Ξάνθη. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και που αποδίδει την ισοπαλία: "Φυσικά και δεν είμαι ικανοποιημένος. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Αμυντικά μπορεί να μην επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτιάξει φάσεις, αλλά στο δεύτερο μισό του γηπέδου δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε."

Για το σκεπτικό με το οποίο ξεκίνησε τόσους νεοαποκτηθέντες μαζί στην ενδεκάδα: "Φέραμε αυτούς τους παίκτες εδώ για να παίξουν και να μας βοηθήσουν. Δεν ήταν και το πιο εύκολο να προσαρμοστούν έπειτα από δύο-τρεις προπονήσεις. Το σκεπτικό ήταν ότι έπρεπε να φρεσκάρω την ομάδα, επειδή αυτοί που έπαιξαν σήμερα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν θα είναι εύκολο να τους ενσωματώσουμε, θέλει δουλειά αλλά είμαστε εδώ για να το πετύχουμε".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Κίτσιου και του Κωνσταντινίδη: "Θέλαμε να παίξει ο Ροντρίγκες δεξιά, γιατί του αρέσει να φεύγει στον χώρο, είναι ταχύς. Για να πω την αλήθεια, όμως, δεν έμεινα ικανοποιημένος, χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να ανταπεξέλθει. Ο Κίτσιου και ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν στο ματς της Πέμπτης γι' αυτό και προτίμησα να βάλω τον Λέοβατς αριστερά και τον Ροντρίγκες δεξιά".

Για το πρώτο του παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Ηταν το πρώτο μου ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ελπίζω τα επόμενα να μην είναι έτσι. Σήμερα δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο, παίζαμε ένα λεπτό, ένα δεν παίζαμε. Δεν περίμενα ότι οι αντίπαλοι θα κάνουν καθυστερήσεις από νωρίς. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα".

Σχετικά με την παρουσία των μεταγραφικών αποκτημάτων στο ματς: "Θα χρειαστούμε πολύ χρόνο, άσχετα από τα νέα πρόσωπα. Σήμερα ήμασταν πιο αργοί απ' ότι την Πέμπτη και αυτό δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Απλώς σήμερα κάποιοι παίκτες δεν έκαναν και το καλύτερό τους παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει λίστα και για τις εκτελέσεις φάουλ, όπως με τα πέναλτι, με αφορμή τις δύο εκτελέσεις σήμερα από τον Τζαβέλλα απάντησε: "Ναι υπάρχει. Ο Τζαβέλλας είναι καλός στα στημένα και γι' αυτό είναι στη λίστα. Σήμερα δεν έκανε καλές εκτελέσεις αλλά είναι καλός".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα και άλλες ομάδες με την αγωνιστική λογική της Ξάνθης, δηλαδή, με το μυαλό πρωτίστως στην άμυνα: "Η Ξάνθη ήταν καλά οργανωμένη. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να επικεντρωθούμε στη δική μας δουλειά. Χρειάζεται να προσαρμοστούμε και να αλλάζουμε την τακτική μας σε τέτοια παιχνίδια".

Για το αν προβληματίζεται που ο ΠΑΟΚ θα παίζει συχνά φέτος αγώνες Πέμπτη-Κυριακή:"Είναι κάτι το οποίο θα το δούμε στην πορεία. Το πως θα το χειριστούμε θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντε. Θα το δούμε".

Για την διαιτησία του Κουκουλάκη: "Ισως είναι καλύτερα να μην μιλήσω".

Για το μέλλον του Σαλπιγγίδη: "Είχαμε μία συζήτηση με τον Δημήτρη 4-5 μέρες πριν. Μίλησα μαζί του γιατί τον σέβομαι και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο, αλλά αυτή η κουβέντα είναι κάτι που θα μείνει ανάμεσα σε εμάς τους δύο".

Για τους αγωνιστικούς λόγους που δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Ξάνθη: "Οπως είπα και πριν η Ξάνθη ήρθε με το μυαλό στην άμυνα. Εμείς δεν ήμασταν όσο γρήγοροι έπρεπε, είχαμε αργές αντιδράσεις και το άλλο σκέλος έχει να κάνει με τους νέους παίκτες που πρέπει να μάθουν τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνουν μέσα στο γήπεδο".

Τέλος ανέφερε: "Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που έχω. Χρειαζόμαστε, όμως, έναν παίκτη μπροστά γιατί παίζουμε με τον Μακ ο οποίος κανονικά αγωνίζεται στα άκρα. Θέλουμε έναν παίκτη που σε ματς όπως το σημερινό θα ανοίξει το παιχνίδι, θα ανοίξει διαδρόμους και θα μπορέσει να πετύχει το γκολ".

Για τον τραυματισμό του Τσίμιροτ επισημάνθηκε ότι υπέστη θλάση επειδή γλίστρησε και όχι πάνω στο τρέξιμο.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 0-0

Το χτύπημα του Κόστα και η ένταση στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK