Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Μήνυμα ενότητας πέρασε το Σάββατο (17/5) στην Καμάρα ο ενιαίος ΠΑΟΚ, με στόχο να προστατεύσει τα συμφέροντά του συλλόγου, αλλά και να πιέσει για να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα ζητήματα των χρεών προς το Δημόσιο και του αθλητικού κέντρου στη Θέρμη.

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Σαββίδης: "Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν την συμπεριφορά τους"

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι "θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν την συμπεριφορά τους, ενώ μίλησαν ακόμη ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, οι εκπρόσωποι των βετεράνων, των συνδέσμων, αλλά και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ιβάν Σαββίδης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΑΟΚ): "Δεν θα μπορούσα να μην έρθω σήμερα εδώ, γιατί σήμερα εδώ είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Το περίμενα δύο χρόνια αυτό, περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα και να δείξει την πραγματική δύναμή της. Εγώ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει στην Ελληνική Ομοσπονδία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο για τα Κύπελλά της, αλλά για την μεγάλη οικογένειά της. Είμαι δίπλα σας, είμαι μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας. Θέλω να βλέπετε στο πρόσωπό μου έναν από εσάς. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό θέλω να σας ζητήσω. Να είμαστε μαζί και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Σήμερα μας αρνιούνται κάποια πράγματα, αλλά η αυριανή μέρα είναι δική μας. Θα αποδείξω ότι ποτέ δεν θα κάνω πίσω στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι τυχερός που η ζωή με έφερε στα ασπρόμαυρα χρώματα. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τις ήττες. Δεν πειράζει, οι μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντί μας. Θέλω να σας πω, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν μπορείτε να φανταστείτε είμαστε τεράστια δύναμη τεράστιος στρατός και θα κάνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Ο δικός μας στόχος είναι ένας για να στεναχωρηθούν όλοι. Σας ευχαριστώ που φανερώνεται αυτή τη δύναμη, ο ΠΑΟΚ θα ζήσει πολλά χρόνια και παντού θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Σας ζητάω να με πιστέψετε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την δύναμη, πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα, με το μυαλό μας μπροστά. Θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ".

Θανάσης Κατσαρής (πρόεδρος ΑΣ ΠΑΟΚ): "Φίλες και φίλοι του ΠΑΟΚ το σημερινό συλλαλητήριο, η σημερινή συγκέντρωση στέλνει το μήνυμα σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ ενιαίος και δυνατός. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεν θα ανεχθούμε άλλες αποφάσεις, δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτό που γίνεται εις βάρος της ομάδας. Δεν γίνεται να κρύβονται πίσω από το αυτοδιοίκητο και να κάνουν αυτά που κάνουν, με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη θα έρθει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι άλλοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, εμείς είμαστε η Ευρώπη, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Προσπαθούν με αποφάσεις που δεν έχουν καμία βάση να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ηρθε η ώρα, βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι, πρώτη φορά βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι. Πρώτη φορά θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι αρχές του ποδοσφαίρου παίρνουν το μήνυμα. Μας έχουν υποσχεθεί εμείς όμως κρατάμε μικρό καλάθι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τις υποσχέσεις και τα θα και να πάμε στην ουσία. Εχουμε την δέσμευση ότι θα δοθεί λύση στα δύο θέματα (χρεών και Θέρμης). Η λύση θα δοθεί για όλους, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάλι μπροστάρης. Στο θέμα των χρεών ο ΠΑΟΚ πάλι δίνει λύση, γιατί ρυθμίζοντας τα χρέη του ΠΑΟΚ θα δοθεί λύση και για όλους όσους χρωστάνε. Είναι αδιανόητο να δίνουμε λεφτά και να μην τα παίρνουν. Θέλει ο μεγαλομέτοχος να κάνει επενδύσεις, θέλει να βοηθήσει την χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται εξωθεσμικές παρεμβάσεις και να μην επιτρέπουν να προχωρήσουν τα έργα. Πρέπει σήμερα να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε λύση".

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ): "Ολοι μαζί στο Παλατάκι την Δευτέρα για να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα η πρώτη νίκη και τη Δευτέρα η δεύτερη, όλοι μαζί για τον ενιαίο ΠΑΟΚ, όλοι μαζί δίπλα στα προβλήματα της ΠΑΕ. Δεν παρακαλούμε, απαιτούμε να λυθούν άμεσα. Κύριε Σαββίδη δυναμή σου είναι οι οπαδοί σου. Κύριε Σαββίδη προχώρα μαζί με αυτόν τον κόσμο να τα αλλάξεις όλα. Κύριε Σαββίδη γίνε ο μπροστάρης της κάθαρσης και της δικαιοσύνης. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα μπροστά. Ολοι την Δευτέρα στο μπάσκετ για να πετύχουμε την μεγάλη νίκη. Θέλω να κλείσω με το αγαπημένο τραγούδι "χιλιόμετρα κάναμε πάλι".

Κώστας Μαλιούφας (εκπρόσωπος βετεράνων): "Θέλω να εκφράσω την στηριξή μου στον αγώνα του ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια στα γήπεδα έχουμε βιώσει πολλές αδικίες. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί δεν ζητάει ελεημοσύνη, όλοι ενωμένοι γι' αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια".

Βλάνταν Ιβιτς (προπονητής ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ): "Στηρίζουμε τον αγώνα που κάνετε, ήθελα να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά, τους πρωταθλητές".

Γιώργος Προύσαλης (έφορος γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου): "Θα ήθελα να ζούσε ο πατέρας μου για να το δει αυτό. Είμαι πολύ συγκινημένος, η μητέρα μου ζει αλλά δεν μπορούσε να έρθει. Σας υπόσχομαι πολλά πρωταθλήματα και πολλά Κύπελλα όσο ζω όσο και όσο υπάρχω. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Σας ευχαριστώ".

Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος γυναικείου τμήματος χάντμπολ): "Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την δύναμη που μας δίνεται. Δεσμευόμαστε ότι κάθε χρόνο θα φέρνουμε τίτλους".

Εκπρόσωπος συνδέσμων: "Αυτό που θέλουμε να περάσουμε σήμερα είναι σημαντικό. Καλά πανηγυρίζουμε, ο ΠΑΟΚ είναι γιορτή για εμάς κάθε μέρα, όμως, μας έμαθαν οι παλιοί να αγωνιζόμαστε. Οι σύνδεσμοι δεν είναι γκέτα, ούτε είμαστε αγράμματοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, πέρα από τα χρήματα και την κούραση που δεν μας ενδιαφέρουν. Οτι μικροδιαφορές κι αν έχουμε μας ενώνει η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πούμε κάτι στον Ιβάν Σαββίδη και να το μεταφράσετε. Είχαμε πει θα κάνουμε το ταξίδι να τον βρούμε στην Ρωσία, πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να ξέρουμε αν θα τον συναντήσουμε, χωρίς να ξέρουμε που μένει. Ετυχε να μάθουμε εκείνο το διάστημα ότι θέλει τον ΠΑΟΚ και ήρθε και τον πήρε. Αυτό είναι σημάδι. Οσοι και να είμαστε θα πολεμήσουμε με την ίδια λύσσα για να τα ανατρέψουμε όλα. Επειδή αύριο είναι εκλογές εμείς ψηφίζουμε ΠΑΟΚ, εμείς είμαστε πρωθυπουργός, εμείς κάνουμε το κουμάντο. Εμείς έχουμε ζεστή αγκαλιά αλλά και πολύ δυνατή κλωτσιά. Πιστεύουμε ότι ο Σαββίδης μπορεί να αναγεννήσει τον ΠΑΟΚ".

Δείτε φωτογραφίες από το συλλαλητήριο

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Το live του συλλαλητήριου

16:32
Αυτή την ώρα φτάνουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου
16:32
Ο κόσμος ολοένα και αυξάνεται στην περιοχή της Καμάρας
16:32
Εντονο ασπρόμαυρο χρώμα έχει αποκτήσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης
16:40
Ο γνωστός Παπα Χρήστος δίνει φυσικά το παρών στην μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη συγκέντρωση
16:44
Συνεχώς αυξάνεται ο κόσμος στην Καμάρα
16:45
Δημητρης Κ : Live το.. συλλαλητηριο; Τι αλλο θα δουμε!!
16:47
Το πρώτο βίντεο από την Καμάρα
16:47
panos 4 : poso kosmo masame tsakalia?
16:47
paoki 4 : θα μιλησει ο ιβαν ????
16:49
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στις επάλξεις
16:51
Ακούγονται και τα πρώτα συνθήματα από τους φίλους του ΠΑΟΚ
16:53
"Αν γίνουμε όλοι οικογένεια τότε ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλος και τρανός" το μήνυμα του Παπά Χρήστου
16:56

16:59
"Ελλάς, Ελλάς, η χώρα της που...." ένα από τα συνθήματα που ακούγονται στην Καμάρα
17:00

17:01
Παρών στο συλλαλητήριο και ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ και πρώην άσος της ομάδας του "Δικεφάλου", Βλάνταν Ίβιτς.
17:02
Δεν θα μπορούσε να λείπει από το συλλαλητήριο η πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ
17:03

17:06

17:06

17:09

17:09

17:11
"ΕΛ.ΑΣ, δικαστές, πολιτικοί, είναι εγκληματίες" αναγράφεται σε ένα από τα πανό που έχουν κάνει την εμφάνισή τους
17:17
Χέρια ψηλά και πολλά συνθήματα κατά της Αθήνας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
17:23
Εν αναμονή της έναρξης των ομιλιών
17:25
Στον χώρο έχει φτάσει ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος μάλλον θα ανοίξει τις ομιλίες
17:26
"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατο σφαγμένο, σήμερα θα διαλύσουμε το κατεστημένο" το πανό που κάνει την εμφάνισή του
17:26

Και πάλι LIVE εικόνα από το συλλαλητήριο

17:34
Θανάσης Κατσαρής (ΑΣ ΠΑΟΚ): "Φίλες και φίλοι του ΠΑΟΚ το σημερινό συλλαλητήριο, η σημερινή συγκέντρωση στέλνει το μήνυμα σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ ενιαίος και δυνατός. Ολοι μαζί θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Δεν θα ανεχθούμε άλλες αποφάσεις, δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτό που γίνεται εις βάρος της ομάδας. Δεν γίνεται να κρύβονται πίσω από το αυτοδιοίκητο και να κάνουν αυτά που κάνουν, με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη θα έρθει η ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι άλλοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, εμείς είμαστε η Ευρώπη, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι η Ευρώπη. Προσπαθούν με αποφάσεις που δεν έχουν καμία βάση να εμποδίσουν τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ηρθε η ώρα, βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι, πρώτη φορά βρισκόμαστε όλοι εδώ ενωμένοι. Πρώτη φορά θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι αρχές του ποδοσφαίρου παίρνουν το μήνυμα. Μας έχουν υποσχεθεί εμείς όμως κρατάμε μικρό καλάθι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τις υποσχέσεις και τα θα και να πάμε στην ουσία. Εχουμε την δέσμευση ότι θα δοθεί λύση στα δύο θέματα (χρεών και Θέρμης). Η λύση θα δοθεί για όλους, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάλι μπροστάρης. Στο θέμα των χρεών ο ΠΑΟΚ πάλι δίνει λύση, γιατί ρυθμίζοντας τα χρέη του ΠΑΟΚ θα δοθεί λύση και για όλους όσους χρωστάνε. Είναι αδιανόητο να δίνουμε λεφτά και να μην τα παίρνουν. Θέλει ο μεγαλομέτοχος να κάνει επενδύσεις, θέλει να βοηθήσει την χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται εξωθεσμικές παρεμβάσεις και να μην επιτρέπουν να προχωρήσουν τα έργα. Πρέπει σήμερα να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε λύση".
17:38
Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (ΚΑΕ ΠΑΟΚ): "Ολοι μαζί στο Παλατάκι την Δευτέρα για να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα η πρώτη νίκη και τη Δευτέρα η δεύτερη, όλοι μαζί για τον ενιαίο ΠΑΟΚ, όλοι μαζί δίπλα στα προβλήματα της ΠΑΕ. Δεν παρακαλούμε, απαιτούμε να λυθούν άμεσα. Κύριε Σαββίδη δυναμή σου είναι οι οπαδοί σου. Κύριε Σαββίδη προχώρα μαζί με αυτόν τον κόσμο να τα αλλάξεις όλα. Κύριε Σαββίδη γίνε ο μπροστάρης της κάθαρσης και της δικαιοσύνης. Μην φοβάσαι τίποτα, προχώρα μπροστά. Ολοι την Δευτέρα στο μπάσκετ για να πετύχουμε την μεγάλη νίκη. Θέλω να κλείσω με το αγαπημένο τραγούδι "χιλιόμετρα κάναμε πάλι"
17:40
"Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές" φωνάζει ο κόσμος όταν κάνει την εμφάνισή της η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ
17:42
Βλάνταν Ιβιτς (προπονητής ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ): "Στηρίζουμε τον αγώνα που κάνετε, ήθελα να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά, τους πρωταθλητές".
17:44
Κώστας Μαλιούφας (εκπρόσωπος βετεράνων): "Θελω να εκφράσω την στηριξή μου στον αγώνα του ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια στα γήπεδα έχουμε βιώσει πολλές αδικίες. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί δεν ζητάει ελεημοσύνη, όλοι ενωμένοι γι' αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια"
17:44
Στο βήμα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ με το Κύπελλο που κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες
17:46
Γιώργος Προύσαλης (έφορος γυναικείου ποδοσφαίρου): "Θα ήθελα να ζούσε ο πατέρας μου για να το δει αυτό. Είμαι πολύ συγκινημένος, η μητέρα μου ζει αλλά δεν μπορούσε να έρθει. Σας υπόσχομαι πολλά πρωταθλήματα και πολλά Κύπελλα όσο ζω όσο και όσο υπάρχω. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Σας ευχαριστώ"
17:47
Σύντομι χαιρετισμό απευθύνει η αρχηγός του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Ανθούλα Αρβανιτάκη
17:48
Στο βήμα ανεβαίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
17:48
Ο Ιβάν Σαββίδης ασπάζεται την αρχηγό του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος
17:50
Αποθεώνεται η Κυπελλούχος γυναικεία ομάδα χάντμπολ
17:51
Δημήτρης Χασεκίδης (έφορος γυναικείου τμήματος χάντμπολ): "Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την δύναμη που μας δίνεται. Δεσμευόμαστε ότι κάθε χρόνο θα φέρνουμε τίτλους"
17:53
Αποθεώνεται το τμήμα πολεμικών τεχνών του ΠΑΟΚ
18:00
Εκπρόσωπος συνδέσμων: "Αυτό που θέλουμε να περάσουμε σήμερα είναι σημαντικό. Καλά πανηγυρίζουμε, ο ΠΑΟΚ είναι γιορτή για εμάς κάθε μέρα, όμως, μας έμαθαν οι παλιοί να αγωνιζόμαστε. Οι σύνδεσμοι δεν είναι γκέτα, ούτε αγράμματοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, πέρα από τα χρήματα και την κούραση που δεν μας ενδιαφέρουν. Οτι μικροδιαφορές κι αν έχουμε μας ενώνει η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να πούμε κάτι στον Ιβάν Σαββίδη και να το μεταφράσετε. Είχαμε πει θα κάνουμε το ταξίδι να τον βρούμε στην Ρωσία, πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να ξέρουμε αν θα τον συναντήσουμε, χωρίς να ξέρουμε που μένει. Ετυχε να μάθουμε εκείνο το διάστημα ότι θέλει τον ΠΑΟΚ και ήρθε και τον πήρε. Αυτό είναι σημάδι. Οσοι και να είμαστε θα πολεμήσουμε με την ίδια λύσσα για να τα ανατρέψουμε όλα. Επειδή αύριο είναι εκλογές εμείς ψηφίζουμε ΠΑΟΚ, εμείς είμαστε πρωθυπουργός, εμείς κάνουμε το κουμάντο. Εμείς έχουμε ζεστή αγκαλιά αλλά και πολύ δυνατή κλωτσιά. Πιστεύουμε ότι ο Σαββίδης μπορεί να αναγεννήσει τον ΠΑΟΚ"
18:00
Ακούγεται και ο ύμνος του ΠΑΟΚ
18:01
Αποθεώνεται ο Ιβάν Σαββίδης
18:09
Ιβάν Σαββίδης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΠΑΟΚ): "Δεν θα μπορούσα να μην έρθω σήμερα εδώ, γιατί σήμερα εδώ είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Το περίμενα δύο χρόνια αυτό, περίμενα πότε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη για την ενότητα και να δείξει την πραγματική δύναμή της. Εγώ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει στην Ελληνική Ομοσπονδία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο για τα Κυπελλά της, αλλά για την μεγάλη οικογένειά της. Είμαι δίπλα σας, είμαι μαζί σας, θέλω να είμαι πάντα μαζί σας. Θέλω να βλέπετε στο προσωπό μου έναν από εσάς. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό θέλω να σας ζητήσω. Να είμαστε μαζί και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Σήμερα μας αρνιούνται κάποια πράγματα, αλλά η αυριανή μέρα είναι δική μας. Θα αποδείξω ότι ποτέ δεν θα κάνω πίσω στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Είμαι τυχερός που η ζωή με έφερε στα απρόμαυρα χρώματα. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τις ήττες. Δεν πειράζει, οι μεγάλες νίκες είναι μπροστά μας. Πιστέψτε στον ευατό σας. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντί μας. Θέλω να σας πω, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν μπορείτε να φανταστείτε είμαστε τεράστια δύναμη τεράστιος στρατός και θα κάνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Ο δικός μας στόχος είναι ένας για να στεναχωρηθούν όλοι. Σας ευχαριστώ που φανερώνεται αυτή τη δύναμη,  ο ΠΑΟΚ θα ζήσει πολλά χρόνια και παντού θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Σας ζητάω να με πιστέψετε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την δύναμη, πρέπει να προχωρήσουμε έξυπνα, με το μυαλό μας μπροστά. Θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ"
18:10
Θα ακολουθήσει πορεία από την Καμάρα μέχρι το γήπεδο της Τούμπας
18:12
Μπροστά στην πορεία θα είναι τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ
18:13

18:13

18:16
Μεταφερόμαστε πλέον στην Τούμπα για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK