H συζήτηση για τον ΠΑΟΚ

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη, αντικείμενου συζήτησης στο live chat του Contra.gr για τον "δικέφαλο του βορρά". Απάντησε στις ερωτήσεις σας ο Σάκης Γκίνας.

H συζήτηση για τον ΠΑΟΚ

O διάλογος

14:10
Καλησπέρα σας, ξεκινάμε τον διάλογο για τον ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά στην ιστορία του.
14:11
pasquale katerini : Mporei o paok me t mualo kai tn 'tsepi' tou Ivan na kati kati aksiologo sta prokrimatika tou Champions league??
14:14
Η φετινή δύσκολη χρονιά ήταν ένα καλό μάθημα για όλους. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός θα στηριχτεί στην οικονομική φερεγγυότητα, μεν, του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στο μυαλό των ανθρώπων στους οποίους έχει αναθέσει την ομάδα, δηλαδή στην τριάδα Τσιστιακόφ, Βρύζα και Ζαγοράκη. Απαιτούνται μεθοδικές και έξυπνες κινήσεις και πάνω απ' όλα η πρόσληψη ενός προπονητή ικανού να χτίσει ομάδα από την αρχή και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους.
14:14
νικος : ποτε αναμενεται να ανακοινωθει ο προπονητης και υπαρχουν πιθανοτητες να ερθειο στεφενς?
14:16
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα τα δεδομένα των προπονητών με τους οποίους έγιναν συζητήσεις και αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την πρόσληψη του "εκλεκτού" σύντομα. Κανείς δεν έχει αποκλειστεί ακόμα, ούτε ο Στέφενς.
14:16
Asterios : Βλέπεις κάποιον εφικτό τρόπο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να κάνουν υπομονή και να μην αντιδρούν έτσι σε κακά αποτελέσματα; Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα όπου οι οπαδοί με υπομονή ανταμείφθηκαν στο μέγιστο.
14:18
Οι δηλώσεις του Σαλπιγγίδη αποτελούν συμβουλευτικό οδηγό για την συνέχεια. Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και φυσικά στις μεγάλες ομάδες δεν έχει θέση η βία. Η ΠΑΕ είναι αρμόδια να βρει την λύση.
14:18
Χρήστος : Εγώ ένα θα πώ την γνώμη και θέλω να μου απαντήσεις...Ο Παοκ δεν είναι αντιγραφέας της Αεκ όταν υδρυθηκε δεν λεγόταν Αεκ Θεσσαλονίκης και δεν είχε κιτρινόμαυρα μετά γιατί άλλαξε γιατί δεν παρέμεινε πιστός στις αρχές του...αυτο είναι σωστό;;;
14:20
Η αλλαγή χρωμάτων σε σχέση με τα χρώματα της σημαίας του Βυζαντίου είχε στόχο να ξεχωρίζουν οι δυο ομάδες που κατάγονται από την Πόλη. Το μαύρο στη φανέλα του ΠΑΟΚ δηλώνει πένθος για τις χαμένες πατρίδες και το άσπρο αισιοδοξία για το μέλλον.
14:20
Ζουμπας : Σακη ποια ομαδα πιστευεις θα ειναι πιο ευκολα ο παοκ να προκριθει στο πρωτο γυρο
14:22
Νομίζω η Μέταλιστ. Οι υπόλοιπες έχουν μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία και παρουσία και είναι πιο ανταγωνιστικές. Αλλά και η Αϊνχτόφεν εάν πέσει αντίπαλος ίσως να είναι η ευκαιρία για να εξορκιστούν τα φαντάσματα του παρελθόντος.
14:22
γιαννης : ποιοι παιχτες θα φυγουν απο τον παοκ?
14:24
Θα φύγουν αρκετοί. Θα γίνει εκαθάρριση που θα θυμίζει την εποχή της "σαρδέλας" για να ανέβει η ομάδα επίπεδο. Ο Φωτάκης και ο Ετό είναι σίγουροι. Δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, αρκετοί νέοι θα δοθούν δανεικοί, ενώ ο Καμαρά δύσκολα θα μείνει γιατί δεν έδειξε τον απαιτούμενο βαθμό προσαρμοστικότητας. Αναμένεται διψήφιος αριθμός μεταγραφών.
14:24
paoki : πιστευεισ θα βοηθησει αν ερθει ο πασιεντσα , υπαρχουν ελπιδεσ για βιειρινια , μαλεζα
14:26
Το ότι οδήγησε την Μπράγκα σε τελικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι ενδεικτικό των ικανοτήτων του. Τίποτα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ίσως ο νέος προπονητής είναι ένα μεγαλύτερο όνομα με περισσότερη εμπειρία και περγαμηνές. Υπομονή, η τελευταία λέξη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.
14:26
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Βιερίνια.
14:27
giwrgos sykies : γεια σου σακη , αυτο με το καθε ηττα να περνουμε τα κεφαλια των παικτων και σε καθε νικη να τους θεοποιουμε πρεπει να σταματησει καποτε ... μακαρι ο ιβαν να ριξει λεφτα και να κανει το ονειρο του καθε παοκτση πραγματικοτητα !
14:29
Εννοείται ότι πρέπει να σταματήσει, δεν έχει σχέση με την λογική αυτή η κατάσταση. Και δεν πρέπει να σταματήσει μόνο εάν γίνει ο ΠΑΟΚ η ομάδα που ονειρεύονται όλοι. Πρέπει να σταματήσει ακόμα και εάν συνεχιστούν οι δύσκολες μέρες. Οι ομάδες δεν χτίζονται εύκολα και γρήγορα. Απαιτεί ηρεμία και υπομονή μια τέτοια πολύπλοκη διαδικασία.
14:29
Menios : Gia na mpei o PAOK stous omilous to Ch L einai diskolo eos apithano kata ti gnwmh mou. Oi omades pou prepei na perasoume einai polu kalhteres se olous tous tomeis. Elpizw na mporesoume na traviksoume kapoious poiotikous paixtes kai proponhth me tin prooptikh tou Ch L . Egw afto pou thelw apo thn omada einai na afanistoun aftoi oi 50-60 dhthen paoktsides pou apo tin arxh tis season kanoun mono kako ston PAOK.
14:30
Συμφωνώ στο δεύτερο σκέλος. Στο πρώτο διαφωνώ. Δεν υπάρχει τίποτα απίθανο στο ποδόσφαιρο και μας το απέδειξαν και τα πλέι οφ.
14:30
takis : πρεπει ο παοκ να φερει 8-12 παικτες αν θελει να ειναι ανταγωνιστικος στην ευρωπη και στο πρωταθλημα πρεπει να φερουμε μεγαλα ονοματα για να παμε μπροστα και να κρατησουμε ενα κορμο απο τους φετινους παικτες μας
14:32
Πρέπει να φέρει και έναν μεγάλο προπονητή με ισχυρή προσωπικότητα που θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των αποδυτηρίων. Πρέπει να υπάρχει και υπομονή γιατί όταν χτίζεται μια ομάδα από την αρχή χρειάζεται πίστωση χρόνου.
14:32
ΤΖΟΚΕΡ : ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
14:34
Είναι αυτονόητο ότι αποτελεί ένα κομβικό μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ. Η Τούμπα είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας και στο εξωτερικό. Ο αντίπαλος δεν θα νιώσει την πίεση της έδρας, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
14:36
THEMIS MOUR : OI EKSETASEIS TOU IBAN ARXIZOUN APO SHMERA!!!PREPEI NA GINOUN POLLES YPERBASEIS.KAI FUSIKA KAI APO EMAS TOUS OPADOUS!SE POIES THESSEIS THEWREIS OTI PREPEI NA GINOUN SIGOURA SOBARES METAGRAFES,KAI AN PISTEUEIS OTI APO TERMATOFULAKES O PAOK EXEI THN KALUTERH TRIADA AUTHN THN STIGMH STHN ELLADA???
14:38
Μετά τον πρώτο μεταβατικό χρόνο τα περιθώρεια νέων λαθών λιγοστεύουν και από την πλευρά της διοίκησης. Θεωρώ ότι όντως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη διάδα τερματοφυλάκων στην Ελλάδα. Εννοώ Ιτάνζ και Χακόμπο. Ο Γλύκος είναι ασταθής.
14:38
Ανδρέας Περιβολάρης : Σάκη γεια σου. Τώρα μπήκα στη συζήτηση και δεν είδα αν απαντήθηκε το ερώτημα μου. Ξέρουμε πόσο είναι το budget που έθεσε ο Σαββίδης; Θέλει πραγματικά να κάνει την υπέρβαση του χρόνου; Και επίσης πότε πιστεύεις θα είναι έτοιμο το νέο προπονητικό στη Θέρμη; Ευχαριστώ.
14:40
Το ύψος του μπάτζετ δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Πιστεύω ότι για να είναι πραγματικά ανταγωνιστική η ομάδα πρέπει να φτάσει τα 20 -25 εκατ. , όσα ήταν και το 2010. Βέβαια οι εποχές λόγω κρίσης έχουν αλλάξει και στο ποδόσφαιρο και ίσως αυτό αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να τριπλασιαστεί σε σχέση με φέτος. Για το προπονητικό της Θέρμης υπάρχουν ακόμα μόνο σκέψεις.
14:41
tripoli : epitixia gia ton paok kamia kali metagrafi?
14:41
Προηγείται η πρόσληψη προπονητή των μεταγραφών.
14:41
John Botson : Πως βλεπεις την πιθανολογουμενη προσληψη Πασιεντζια? Θεωρεις οτι εχει κατι περισσοτερο να προσφερει απο καποιον ικανο Ελληνα? Εγω θεωρω πως το πορτογαλικο πρωταθλημα δεν ειναι τοσο προηγμενο ωστε να εξαγει τοσο ακριβους προπονητες χωρις μαλιστα επιτυχιες εκτος της χωρας τους. Για μενα ο ΠΑΟΚ πρεπει να κινηθει για επιλογη περισσοτερο δοκιμασμενου ξενου με μεγαλυτερο ονομα, η καποιου Ελληνα. Επισης καλη επιλογη για μενα ειναι και η επιστροφη Μπολονι
14:42
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από τον Μπόλονι. Δεν είμαι υπέρ της ανακύκλωσης προπονητών και ποδοσφαιριστών. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι συνήθως επιστροφές καταλήγουν σε αποτυχία.
14:43
ΜΑΡΙΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ?Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ?ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ???
14:43
Δεν υπάρχει θέμα Αναστασιάδη. Την διαφορά σε μια ομάδα την κάνουν μεσοεπιθετικοί. Εκεί πέφτει το βάρος για τα μεγάλα ονόματα.
14:44
Ιωάννα : Καλησπέρα, κ. Γκίνα, έχετε κάποια πληροφόρηση σχετικά με τα σχέδια του κ. Σαββίδη και των συνεργατών του για τον ΠΑΟΚ εκτός από τα γνωστά, προπονητή - παίκτες; Που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα;
14:48
Στην Αυστρία εκτός απρόοπτου θα γίνει η προετοιμασία. Όχι στο Ζέεφελντ, αλλά στο Λέογκαν. Εκεί προετοιμάστηκε και η Εθνική Ρωσίας για το Euro του 2008. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και η αναχώρηση για την Αυστρία στις αρχές Ιουλίου.
14:48
vangelis : Μεχρι ποτε θα πρεπει να εχει ολοκληρωθει ο νεος σχεδιασμος της ομαδας(προπονητη και μεταγραφες) για να μπορουμε να εχουμε ελπιδες για εναν δεμενο σε ολες τις γραμμες ΠΑΟΚ στο πρωτο ματς για τα προκριματικα cl?
14:52
Η πρώτη εξάδα μεταγραφών η πληροφόρηση λέει ότι είναι έτοιμη και θα δοθεί προς έγκριση στο νέο προπονητή. Θα ακολουθήσουν κι άλλες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Η προεργασία έχει ολοκληρωθεί και οι στόχοι είναι κλεισμένοι. Ο χρόνος είναι λίγος για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας, αλλά μπορεί να τα καταφέρει ο νέος κόουτς, όπως έκανε ο Σάντος το καλοκαίρι του 2008, όταν είχαν έρθει στην ομάδα Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιερίνια, Μουσλίμοβιτς κ.α.
14:52
ΘΑΝΑΣΗΣ : ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ??
14:55
Ουδείς γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του ο Σαββίδης μετά την μαρτυρική πρώτη χρονιά που πέρασε στη Τούμπα. Δεν τελειώνουν μόνο συμβόλαια παικτών. Π.χ. τελειώνει στις 30 Ιουνίου και το συμβόλαιο του Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Πρέπει να δούμε εάν θα ανανεωθεί, ή εάν θα αντικατασταθεί με κάποια άλλη επιλογή του μεγαλομετόχου. Δεν υπονοών ότι υπάρχουν ενδείξεις αποχώρησής του, αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Στα αποδυτήρια πρέπει να μιλάνε οι κεφαλές της διοίκησης και κανείς άλλος.
14:56
ΓΙΩΡΓΟΣ : με το θέμα του προπονητή έχουμε καμία εξέλιξη?
14:56
Όχι, αναμονή, μέχρι την τελική απόφαση του Σαββίδη. Αξιολογεί τα δεδομένα που του έθεσαν οι συνεργάτες του.
14:57
Giannis : Συμφωνεις μαζι μου οτι ειναι επιβεβλημενη η ανανεωση συμβολαιου το Χακομπο και οτι αυτος πρεπει να ειναι ο Ν1 του ΠΑΟΚ του χρονου?
14:58
Συμφωνώ ότι πρέπει να μείνει ο Χακόμπο, αλλά θεωρώ ότι θα "δώσει μάχη" με τον Ιτάνζ, που είναι επίσης ένας τερματοφύλακας με πάρα πολλά προσόντα και καλύτερος του Χακόμπο στην έξοδο. Ίσως ο Ισπανός υπερτερεί κάπως κάτω από την εστία.
14:59
Χρήστος : Σάκη δεν με κάλυψες απόλυτα βασίκη ερώτηση 'ηταν αν είναι αντιγραφή της Αεκ και αν λεγόταν Αεκ θεσσαλονίκης τα χρώματα είναι δευτερέυοντα
14:59
Costantinos : Επιγραμματικά: 1) ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα καγκελα, αλλά μας έβγαλε την ψυχή με αυτά τα play-offs. Θα ήμασταν η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που τερματίζει δεύτερη και καταντάει 5η. 2) Τί πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη σου για να φύγουν οι κάφροι από τα γήπεδα (από το δικό μας συγκεκριμένα, αφού θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο) 3) Ελπίδες επιστροφής Γκαρσία; Ελπίδες παραμονής Σίλντενφελτ-Ολίσε; 4) Το προπονητικό κέντρο πόσο χρόνο χρειάζονται για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν; Αν συνεχίσουμε και του χρόνου έτσι με τόσους τραυματισμούς θα πρέπει να κάνουμε και πτέρυγα νοσοκομείου στη Μεσημβρία.
15:02
Ο Γκαρσία μόνο για συμβολικούς λόγους μπορεί να γυρίσει. Τα επεισόδια είναι θέμα της διοίκησης να τα σταματήσει. Ο Σίλντενφελντ και ο Ολίσε είναι παίκτες που υπολογίζονται για την νέα χρονιά και θα γίνει το παν για να μείνουν. Το προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία και αναφέρομαι στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων είναι πρόβλημα, αφού είναι ακατάλληλος και δεν βελτιώνεται με οποιαδήποτε παρέμβαση.
15:08
Χρήστος : Σάκη δεν με κάλυψες απόλυτα βασίκη ερώτηση 'ηταν αν είναι αντιγραφή της Αεκ και αν λεγόταν Αεκ θεσσαλονίκης τα χρώματα είναι δευτερέυοντα
15:08
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ : ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΒ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΑΜ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΨΗΛΛ, ΜΑΚΑΡΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.
15:09
Συμφωνώ απολύτως. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
15:09
Giannis : Από τώρα ξεκινάει η εποχή Σαββίδη και από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι θα σκάσουν μεταγραφικές βόμβες. Πρέπει ο ιδιοκτήτης να δείξει την δύναμη του.Τουλάχιστον 8-10 παίκτες πρέπει να φύγουν. Εδειξαν ότι δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας και την πίεση του κόσμου. Μήπως η ακόμα μη ανακοίνωση του Πασιέντσα είναι..........τυράκι;Μήπως θα σκάσει μεγαλύτερο όνομα προπονητή;
15:10
Όλα παίζουν. Μετά τον προπονητή οι πληροφορίες λένε ότι θα ξεκινήσει μπαράζ μεταγραφών. Η τελική επιλογή για προπονητή δεν έγινε ακόμα.
15:10
Sakis_a : Εκτιμώ ότι ο Ιβάν δεν πρέπει να αποδείξει τίποτα. Έχει κάνει ήδη τόσα και ακόμη του ζητάμε αποδείξεις! Είναι σίγουρο ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθειά του και να βοηθήσουμε την ομάδα, ακόμη και αν γίνουν και λάθη. Το μόνο σωστό που άκουσα αυτές τις ημέρες είναι ότι οι ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε μία χρονιά. Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.
15:10
Σωστό απ' όλες τις απόψεις.
15:11
Δημήτρης : Σάκη καλησπέρα. Μια ερώτηση μόνο. Έχεις κάποια πληροφορία για το αν έχουν κλείσει ήδη κάποιοι παίκτες και πότε θα αρχίσουν να ανακοινώνονται? Ρωτάω γιατί σε λιγότερο από 8 βδομάδες θα παίξουμε το πρώτο ματς και πρέπει οι παίκτες να ενσωματωθούν με το σύνολο το δυνατόν συντομότερο. Ευχαριστώ.
15:12
Όπως προείπα οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες και αναμένεται η έγκριση του νέου προπονητή.
15:12
tasos xou: : Σακη καλησπερα...Στο θεμα μεταγραφων υπαρχουν καποια "σιγουρακια" απο των εσω η' θα πρεπει να αναλωθουμε παλι στην παραφιλολογια των εφημεριδων?Ευχαριστω...
15:14
Σιγουριά δεν μπορεί να υπάρχει για τίποτα. Υπάρχει, όμως, βεβαιότητα εκ των έσω ότι οι μεταγραφικοί στόχοι είναι έτοιμοι προς υλοποίηση. Ίδωμεν.
15:14
μιχαλης : ξέρετε μήπως ποιοι δανεικοί θα μείνουν? ο κλαους θα φύγει?
15:15
Ολίσε και Σίλντενφελντ θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να μείνουν. Ο Κλάους μόνο εάν μια ομάδα του εξωτερικού προσφέρει μεγάλο ποσό θα φύγει.
15:15
Pierikos : Paidia mn koroideuomaste.den uparxoun paramithia.oute xionati oute tpt!thelei poli douleia g na paei o paok psila!exoume kapoios empirous p einai s ilikia g 'aposirsh'!thelei pola lefta poli xrono k poli upomonh g na anaibei o Paok epipedo!skali sklai tha to anevoume alla mn perimenete t xronou na paroume k protathlima....
15:16
Αυτό λέει η λογική του ποδοσφαίρου, η οποία όμως δεν αποκλείει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ακόμα και του χρόνου.
15:16
Νικος : Καλησπερα κ.Γκινα, τι πιστευετε οτι ηταν αυτο που εκανε τον Ιβαν να μην δωσει περισσοτερα χρηματα για προπονητη και το θεμα Στεφενς κολλησε εκει ενω πριν ενα μηνα ειχε πει οτι 2 εκατομυρια θα δωσει μονο για προπονητη;
15:17
Δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι σταμάτησαν οι επαφές με τον Στέφενς, ούτε ότι δεν θα δώσει ο Σαββίδης 1,5 εκατ. για προπονητή.
15:18
Γιαννης : Ο ΠΑΟΚ του 2008 ομως με Σαντος δεν ηταν ουτε καν στην ευρωπη... πολυ περισσοτερος χρονος για προετοιμασια...
15:19
Σωστό. Τώρα είναι ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα καθώς υπάρχει η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ.
15:19
στεφανος : πιστευεις οτι ακομη κι αν ο παοκ κανει καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο μπορει να παρει το πρωταθλημα?
15:20
Σαφώς και το πιστεύω. Η υπεροχή στο γήπεδο κερδίζει τίτλους ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.
15:20
Dimitris : Σάκη ο Ιβαν λεει οτι θα κανει ομαδαρα. Εχω παρατηρισει οτι ο Ιβαν δεν θελει να δωσει χρημα για να γινει ο παοκ καλυτερη ομαδα.. Με τον Στεφενς και με αλλους καλους παιχτες οι οποιοι ζητησαν ενα συγκεκριμενο ποσο , ο Ιβαν δεν δεχεται να τους δωσει τοσα χρηματα , και συναιχως ολο λεει. Τι πιστευεις εσυ για αυτο? Ο παοκ χρειαζετε καλη ομαδα για το champions league αρα και καλο προπονητη και πεχτες..εχεισ ακουσει κατι για μεταγραφες? Απ οσο βλεπουμε ολοι ο Ιβαν ειναι μονο λογια !!
15:22
Ο Σαββίδης δεν είπε ακόμα τίποτα. Οι πράξεις του θα μιλήσουν από μόνες τους και θα μπορέσουμε να τις αναλύσουμε. Η πρώτη πράξη του έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Να δούμε πρώτα και μετά να αξιολογήσουμε.
15:22
Jimxter : Υπαρχει μηπως περιπτωση να ερθει ενας εκ των Bilic,Agire??? Ακουγεται κατι γι αυτους??
15:22
Όλα είναι ανοικτά στο θέμα προπονητή. Έχουν γίνει συζητήσεις και με τους δυο.
15:22
ΓΙΩΡΓΟΣ : πιστεύεις πως αυτή τη φορά είναι 3η και φαρμακερή για το Champions League?
15:23
Σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων όλα κάποτε γίνονται, αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα κόντρα σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους.
15:23
leyteris : καλησπερα σας κυριε Γκινα....υπαρχουν πληροφοριες για κανα παιχτη? εδω και κατι μηνες ακουμε ακουμε ακουμε αλλα δεν ξερεις τι ισχυει και τι οχι...υπαρχουν πληροφοριες??
15:24
Έχω απαντήσει προηγουμένως. Η πληροφόρηση λέει ότι είναι κλεισμένες έξι μεταγραφές και χρειάζονται απλά την έγκριση του νέου προπονητή.
15:24
Iasonas Kypros : Οι φημες που ακουγονται για τον Αβρααμ της ομονοιας εχουν καποια βαση? Στην Κυπρο το εχουν σιγουρο αλλα απορω πως βγαινουν αυτες οι φημες απτη στιγμη που η ομαδα δεν εχει προπονητη. Ασε που ο παικτης ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ
15:24
Δεν υπάρχει θέμα.
15:24
bbq78 : συμφωνεις οτι ολισε και σιφο πρεπει να μεινουν στην ομαδα?
15:25
Απόλυτα, είναι απαραίτητοι και το απέδειξαν.
15:25
Grigoris : θεωρώ οτι ο ΠΑΟΚ θέλει ξένο προπονητη, και πιστευω πως καλυτερα να πάρει εναν ισπανό ή πορτογάλο. Επισης χρειαζετε ενα τεχνικο διευθυντή που να ξέρει την Ευρωπαϊκή αγορά και φυσικά να έχει εμπειρία.
15:28
Ξένος θα είναι σίγουρα. Μπορεί να είναι και Γερμανός, Ολλανδός ή Κροάτης. Θα δούμε. Τεχνικό διευθυντή έχει τον Γεωργιάδη, ο οποίος συνεργάζεται άψογα με τον Βρύζα. Διαθέτουν εμπειρία και διασυνδέσεις στο εξωτερικό.
15:29
διαλε4 : Πιστεύεις ότι αν φτιάξουμε μια αξιόλογη ομάδα μπορούμε να κάνουμε τίποτα στοchampions league η ακόμα και μια καλή πορεία στο europa league? Ευχαριστώ!
15:30
Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Χρήμα, πολύς κόσμος, δυναμική, δίψα για διακρίσεις. Σωστός σχεδιασμός χρειάζεται, γνώση της σύγχρονης ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και κινήσεις χωρίς πανικό.
15:31
Thanasis : Σακη,συμφωνησες πριν με καποιον που σου ειπε για το Πορτογαλικο ποδοσφαιρο? Εχεις ιδεα τι ποδοσφαιρο εχουν εκει? Και ειδικα,τι προπονητες? Ειναι πολυ μπροστα απο εμας, καθε 5-10 χρονια εχουν μια ομαδα σε εναν ευρωπαικο τελικο, εχουν μεχρι και πανεπιστημιο για προπονητες...πως νομιζεις οτι βγαζουν συνεχως ονοματα προπονητων? Για να μην μιλησουμε για θεματα σκαουτινγκ...εκει ειναι αιωνες μπροστα.
15:32
Υπάρχουν και άλλες σχολές ποδοσφαίρου που βγάζουν μεγάλους προπονητές. Ισχύει βέβαια και το Πορτογαλικό παράδειγμα. Άποψή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται λόγω ειδικών συνθηκών έναν πολύ έμπειρο προπονητή.
15:32
ΣΤΑΜΑΤΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ.ΓΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙς 6 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ Τ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Τ ΡΩΤΗΣΑΝΕ?
15:33
Αυτό είπα πολλές φορές μέχρι τώρα. Ό,τι περιμένουν την έγκριση του νέου προπονητή για να προχωρήσουν.
15:33
Costantinos : Εννοούσα για το προπονητικό κέντρο της Θέρμης. Πόσο καιρό χρειάζεται για να ετοιμαστεί το κύριο γήπεδο και τα απαραίτητα αποδητήρια. Θεωρώ ότι ο Κουμάλο είναι αδικιμένος από τον προπονητή. Και εξηγώ: Δεν ασχολήθηκε με το δέσιμο της άμυνας, αλλά με το passing game. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές με τον Μarcos-Antonio, μόνο που τότε έγινε δίδυμο με τον Κοντρέρας και είχαν μπροστά τους έναν φρέσκο Γκαρσία.
15:34
Συμφωνώ για Κουμαλό. Για το νέο προπονητικό κέντρο δεν υπάρχει ακόμα κάποια οριστική και αμετάκλειτη απόφαση.
15:34
Mihalis : Καλησπερα, υπάρχει να περίπτωση να παρουμε Γιοβάνοβιτσ?
15:35
Πάρα πολύ δύσκολα. Ο ίδιος δεν είναι θετικός.
15:35
kostas : Υπάρχει θέμα αποχώρησης του ιτανζ?
15:35
Θεωρώ πως όχι και θα ήταν μέγα λάθος να φύγει.
15:36
kostas : mesa stous 6 paixtes pou einai idi kleismenoi apo oti eipes einai kai kapioi apo tous danikous pou exoume oi oloi einai kainourgioi?telika to mpatzet to kseroume pleon pio tha einai giati polla akoustikan
15:37
Εννοώ νεοαποκτηθέντες. Το μπάτζετ δεν έγινε γνωστό ακόμα και είναι λογικό. Θα είναι διαφορετικό από την στιγμή που θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
15:37
Nikos: : καλησπερα μηπως το γεγονος οτι ο παοκ πηρε τη θεση στα προκρηκατικα του cl αλλαξει ο μεταγραφικος σχεδιασμος?
15:37
Σε σημαντικό βαθμό, ιδίως όσον αφορά τον προπονητή.
15:40
Paok_athens : Μακάρι να πάρουμε βαθμούς όλες οι ομάδες να μην περιμένουμε 2 γύρους για να μπούμε στους ομίλους άλλες χρονιές.Αν έχουμε οδηγό τις εμφανίσεις με τον Άγιαξ έχουμε ελπίδες πιστεύω αν και δεν έχει καμία σχέση η ομάδα τότε με τώρα...Όπως είναι τώρα η ομάδα έχει πολύ λίγες ελπίδες...
15:41
Θα χτιστεί νέα ομάδα και φυσικά όπως είναι τώρα δεν έχει τύχη, αλλά δεν θα παραμείνει η ίδια σίγουρα.
15:41
Alexis : Kalhspera kurie Gkina. Apo tis metagrafes pou lete oti einai "kleismenes" uparxoun onomata apo auta pou exoun kata kairous dhmosieutei ston tupo? Apo 6ari kai senter for uparxei kati sta upopsin?? Euxaristw
15:41
Έχουν δημοσιευτεί πάρα πολλά ονόματα. Κάποια είναι και μέσα στην "εξάδα". Οι περισσότεροι είναι μεσοεπιθετικοί.
15:42
νικος : Υπαρχει περιπτωση ο παοκ να φτιαξει καινιυργιο γηπεδο?και δευτερον τι γινεται με το νεο προπονητικο κεντρο?
15:43
Εάν ο ΠΑΟΚ παίξει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ 2-3 χρόνια θα δημιουργηθεί αναπόφευκτα η αναγκαιότητα κατασκευής νέου γηπέδου. Το προπονητικό κέντρο είναι η προτεραιότητα που έχει θέση αυτή την στιγμή ο Σαββίδης.
15:43
johny : σακη ποιοι παιχτες εχουν μεγαλες πιθανοτητες να ερθουν στον ΠΑΟΚ συμφωνα με τις πληροφοριες σου?
15:44
Από την στιγμή που δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένα τα ονόματα δεν κρίνω σκόπιμο να κάνω μια παράθεση παικτών για την δημιουργία εντυπώσεων. Η πληροφόρηση είναι σαφής μόνο ως προς τον αριθμό της πρώτης παρτίδας μεταγραφών.
15:45
GEORGE75 : καλησπερα κ. Γκινα. οι νεες χορηγιες της επομενης σεζον καθοριζουν το μπατζετ η οχι?
15:46
Εάν δώσουν χορηγίες μεγάλες ρώσικες εταιρείες και φυσικά θα ανέβει το μπάτζετ. Ο προϋπολογισμός, όμως, έχει βγει με βάση τα σημερινά δεδομένα και αναπροσαρμόζεται λόγω της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.
15:46
sakis : ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ!!!
15:46
Στις 30 ή 31 Ιουλίου θα γίνει το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου και θα έχουμε ένα σαφές πρώτο δείγμα.
15:47
Τασος : Καλησπέρα Σάκη Θα ήθελα να μου πεις αν ξερεις οι μεταγραφές που θα γινουν για ποιες θεσεις προοριζονται??
15:48
Σε όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακα. Χρειάζονται και εναλλακτικές λύσεις.
15:48
SakisP : Πιστεύεις ότι είναι έτοιμοι στον ΠΑΟΚ να κλείσουν ένα προπονητή και να τον στηρίξουντόσο λυσσαλέα όπως έκανε ο Ζαγοράκης με τον Σάντος;
15:48
Δεν ξέρω εάν είναι έτοιμοι, ξέρω, όμως, ότι αυτό πρέπει να κάνουν.
15:49
Iasonas Kypros : εχεις ακουσει κατι για τον Αβραμ της Ομονοιας? εδω ακουγεται παρα πολυ οτι θα ερθει στον ΠΑΟΚ αλλα αμφιβαλλω για την ειδηση. Χωρις προπονητη απορω πως βγαινουν μεταγραφες. Ειδικα παιχτων που δεν αποτελουν "αστερια" κ απλα ισως να βοηθησουν τον ΠΑΟΚ. Εγω πιστευω οτι δεν ταιριαζει καν στην ομαδα
15:49
Δεν υπάρχει θέμα.
15:49
jimis : πια μεταγραφη του παοκ πιστευεις πως ηταν η πιο αποτυχημενη? εκτος απ τον βιβιαν που εφηγε..ακομα και απο αυτους που εχουν συμβολεα
15:50
Μετά τον Βίβιαν ήταν του Λόρενς που ήρθε με πολλές προσδοκίες.
15:50
τσιτουρος : κεφάλαιο Κονσεισάο για τεχνικό διευθυντή έχει κλείσει;
15:50
Ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή.
15:51
Δημητρης : Γιατι ο προεδρος του ΠΑΟΚ δεν κινειτε για την αποκτηση του Ottmar Hitzfeld??? ειναι μεγαλο το ποσο που ζηταει??
15:51
Γιατί ο Χίτσφελντ δεν θέλει να δουλέψει άλλο σε σύλλογο. Θα τελειώσει την καριέρα του στην Εθνική Ελβετίας.
15:51
miltos_4 : paizei kati em mpielsa?kai o stefens akomi uparxei to endiaferon?
15:52
Θεωρητικά "παίζεται" η περίπτωση και των δυο ακόμα.
15:52
Stelios : Ο Ιτανζ με 1, 2 κακες εμφανισεις και την κακη συνμπεριφορα του στην προπονηση μαλλoν ειναι παρελθον... εσυ πως τον κανεις Νο 1 ????
15:53
Το εάν θα είναι το νούμερο ένα, θα το αποφασίσει ο νέος προπονητής. Δεν έχω πληροφόρηση που να λέει ότι είναι παρελθόν.
15:53
nico : Μεχρι ποτε θα τελειωσει το θεμα προπονητη οριστικα?
15:53
Τις επόμενες μέρες.
15:54
Thryleon : Μακάρι να μπουν λεφτά στον παοκ και να φτιάξει μια καλή, ανταγωνιστική ομάδα. Εγώ προσσωπικά είμαι γάυρος αλλά θέλω σαν τρελλός ν ανέβει το επίπεδο των άλλων ομάδων, γιατί όσο καλύτεροι γίνουν οι άλλοι τόσο καλύτεροι θα γίνουμε κι εμέις.. Δέν θα είχαμε φτιάξει τέτοια ομάδα στο μπάσκετ χωρίς τον παναθηναικό, δέν θα ήταν τόσο μεγάλη η Πόρτο χωρίς την Μπεμφίκα κτλ κτλ..
15:54
Πολύ σωστή άποψη.
15:54
Giorgos V : Σάκη η άποψή σου για τον Βρύζα περιληπτικά. Να φύγει ή να μείνει?
15:55
Φέτος θεωρώ ότι λόγω της παρουσίας ίσως του Τσιστιακόφ δεν πήρε πρωτοβουλίες και ήταν ντεφορμέ. Πάντως, έχει ικανότητες.
15:55
giorgos kozanostra4 : σακη απο το ροστερ αυτης της χρονιας λενε οτι εχει ηδη αποχεραιτησει ο φωτακης ο ρομπερ καποιοι δανεικοι ....ξερεις κατι εξακριβωμενα??
15:56
Εξακριβωμένο είναι ότι φεύγουν Ετό και Φωτάκης. Για τους υπόλοιπυς θα δούμε. Οι αποχωρήσεις πάντως θα είναι πολλές.
15:56
tolis : pisteveis neos proponitis kai metagrafes tha xanagemisoun tin toumpa?
15:57
Εάν είναι του βεληνεκούς που θέλει ο κόσμος, φυσικά θα την γεμίσουν ξανά, γιατί φέτος δεν είχε τον κόσμο προηγούμενων ετών.
15:57
μιλτος σαλονικα : μπιελσα στεφενς υπαρχει ενδιαφερον?
15:57
Ναι, ας περιμένουμε.
15:58
Thryleon : Και ο πάοκ να γίνει μεγάλος, και η άεκ να βγεί δυνατή, και ούτο καθεξής. Είναι ο μόνος τρόπος να γ΄νουμε κι εμέις μεγάλοι και νακαθιερωθούμε στην ελίτ της Ευρώπης. Καθώς, επίσης, καί η Ελλάδα να ανέβει θέσεις στην βαθμολογία της ουέφα και να βγάζουμε περισσότερες ομάδες στα Ευρωπαικά Κύπελλα..
15:58
Εννοείται.
15:58
ThanasisPap : Είναι έτοιμοι στον ΠΑΟΚ να στηρίξουν τον επομενο προπονητή όπως έκανε ο Ζαγοράκης με τον Σάντος ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων; Εννοώ αν κάτι πάει στραβά έχουν το σθένος να στηρίξουν την επιλογή τους ή θα χρησιμοποιηθεί σαν αποδιοπομπαίος;
15:59
Το επαναλαμβάνω. Αυτό απαιτείται να κάνουν εάν θέλουν να φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα.
15:59
Theofilos : Κυριε Γκίνα ... προσωπικά πιστεύω πως η συζήτηση θα έπρεπε να είχε συγκεκριμένο θέμα ,δηλαδή για τους οπαδούς που δέν αφήνουν τον ΠΑΟΚ μας να γίνει μεγάλος. Θεωρώ πως είναι η πηγή του κακού και οι πρώτοι που ευθύνονται για τα δεινά της ομάδας μέχρι τώρα.
16:00
Δεν είναι το πρώτο πρόβλημα στην ιεράρχηση, αλλά είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ να σταματήσουν τα επεισόδια και τα λαϊκά δικαστήρια.
16:00
Χρήστος1926 : Πότε θα γίνουν τα βελτιώτικα έργα στην Μεσήμβρια κ πόσο θα κοστίσουν?Πιστέυεις πως ο Τιτσιάκοφ θα μείνει και την επόμενη σεζόν?
16:01
Δεν είναι ακόμα αποφασισμένο ποια και τι βελτιωτικά έργα θα γίνουν και εάν θα έχουν αποτέλεσμα. Το συμβόλαιο του Τσιστιακόφ τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Ο Σαββίδης θα αποφασίσει για το εάν θα παραμείνει.
16:01
VasKok : Συμφωνώ με το σχόλιο σου για τους μεσοπεπιθετικούς αλλά και πλάγια μπακ, ειδικά μετά τη φυγή Ετό, Σταφυλίδη και τα 36+ του Λίνο δεν βλέπω δυστυχώς να έρχεται κάτι από τους μικρούς.
16:02
Ούτε εγώ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται απαραίτητα και ακραία μπακ.
16:02
Κώστας : Μπορούν (Ivan + Τσιτσιαοφ + Βρύζας + Ζαγοράκης ) * ΝΕΟΣ προπονητής = ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Π.Α.Ο.Κ; Προσοχή η εξίσωση είναι κίνδυνος ΘΑΝΑΤΟΣ
16:03
Η εξίσωση απαιτεί συννενόηση μεταξύ πολλών ατόμων και αυτό είναι ζήτημα.
16:03
kwstas kozani : Καλησπέρα Σάκη, υπαρχει ενδεχόμενο να ανακοινωθεί σήμερα ο νέος προπονητής?
16:03
Νομίζω πως όχι.
16:04
giannis : sakh kalhspera.. poia einai h gnomh sou gia tn GX.. 8eoreis oti 8 mporouse na einai gia kana 2 xronia boh8os kapoiou megalou onomatos k meta n analabei protos proponhths ston paok?
16:05
Επιτέλεσε με επιτυχία μια πολύ δύσκολη αποστολή και πρέπει να του πιστωθεί. Δεν είναι έτοιμος ακόμα για πρώτος προπονητής και δεν το θέλει. Πρέπει να επιστρέψει στην θέση του τεχνικού διευθυντή που του αρέσει και στην οποία προσφέρει.
16:06
kostas eptalofos : Μπορει το χθεσινο παιχνιδι να ηταν καθοριστικο για τους ποιο πολλους ετσι ωστε να τους κρατησει ο ιβαν?
16:06
Ήταν για αρκετούς.
16:08
Μετά από δυο ώρες διαλόγου ο χρόνος μας τελείωσε. Ευχαριστούμε πολύ για την μαζική συμμετοχή σας και τον εποικοδομητικό διάλογο. Ήταν αδύνατον πρακτικά να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις. Καλό απόγευμα. Εις το επανιδείν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK