Λούκας: "Να μείνω στη Λα Κορούνια"

Ο Λούκας Πέρεθ με δηλώσεις του στην Ισπανία δεν έκρυψε ότι επιθυμεί να συνεχίσει στην Λα Κορούνια, ενώ τόνισε ότι είναι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για όσα έχει κάνει για εκείνον.

Λούκας: "Να μείνω στη Λα Κορούνια"

"Θα πρέπει να μιλήσουν οι δύο ομάδες, Λα Κορούνια και ΠΑΟΚ, μεταξύ τους και να υπάρξει μία συμφωνία, καθώς αυτό θα ήταν ευχάριστο. Δεν αρνούμαι ότι θέλω να μείνω στο σπίτι μου, το οποίο όλοι ξέρουν ότι είναι η Λα Κορούνια. Δεν ξέρω τίποτα για τις μεταγραφές και δεν ασχολούμαι, αφού αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αφήσω τη Λα Κορούνια στην πρώτη κατηγορία. Το επόμενο καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει και που θα πάω ή θα μείνω τελικά. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ντεπορτίβο, ούτε για τον ατζέντη μου", είπε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό "cadenaser" και συνέχισε:

"Μου έχουν πει ότι είναι ευχαριστημένοι μαζί μου, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει καμία περαιτέρω συζήτηση και διαπραγμάτευση και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι περιττό και δε θα έπρεπε να πω τίποτα παραπάνω στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, πριν επιστρέψω στην Ελλάδα και μιλήσω μαζί τους για την πιθανότητα να μείνω στην Ντεπορτίβο, παρότι νομίζω ότι γνωρίζουν ήδη ότι θέλω να μείνω. Αλλά στον χώρο του ποδοσφαίρου ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί".

Επεσήμανε πως: "Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για ό,τι έκανε για εμένα. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να βγω από μία δύσκολη κατάσταση, την οποία βίωσα στην Ουκρανία και κατάλαβε την ανάγκη μου να επιστρέψω στο σπίτι μου. Δεν θα μπορούσα να ζητούσα τίποτα περισσότερο από όσα ήδη μου έχουν δώσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Στη ζωή θα πρέπει να μην είμαστε αχάριστοι και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν πολλά για εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK