"Λούκας, βουλωσέ το!"

Ο Ιγκόρ Τούντορ κατσάδιασε σε έντονο ύφος τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Διαβάστε τον λόγο.

"Λούκας, βουλωσέ το!"
INTIME SPORTS

Από την πρώτη μέρα προπονήσεων ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε σαφές ότι δεν ανεχτεί το παραμικρό κρούσμα απειθαρχίας, επιβάλλοντας στον Περέιρα πρόστιμο επειδή άργησε στην προπόνηση. Αυτό ήταν το αρχικό "μήνυμα" και χθες (3/7) υπήρξε συνέχεια.

"Λούκας, βουλωσέ το!"
INTIME SPORTS

Στην απογευματινή προπόνηση, λοιπόν, ο Κροάτης κατσάδιασε σε έντονο ύφος τον Λούκας, φροντίζοντας, όμως, πρώτα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα για να μην χάσουν τον ρυθμό οι παίκτες του. Την αφορμή έδωσε ο Ισπανός στην αρχή της προπόνησης. Σε μια άσκηση ο Τούντορ χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δυο ομάδες και ο Λούκας άρχισε να συζητά με τον Περέιρα για τον τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν οι παίκτες. Αμέσως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ του έκανε νόημα να φύγει και να κάνει μερικούς γύρους τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος της πρώτης άσκησης του επέτρεψε να προπονηθεί όπως και συνέβη. Όταν τελείωσε, ωστόσο, το πρόγραμμα ο Τούντορ ζήτησε από όλους να καθίσουν κάτω στο κέντρο του γηπέδου. Και εκεί ξέσπασε απευθυνόμενος στον Ισπανό: "Αυτό που έκανες στην αρχή της προπόνησης ήταν απαράδεκτο και αντισυναδελφικό. Δεν επιτρέπω να αμφισβητείς τις αποφάσεις μου. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ". Ο Λούκας προσπάθησε να απαντήσει με αποτέλεσμα ο Τούντορ συνέχισε σε ακόμη πιο έντονο ύφος: "Λούκας σκασμός! Λούκας βούλωσε το!" του φώναξε και μάλιστα έκανε και μια κίνηση που έδειχνε... φερμουάρ στο στόμα.

"Λούκας, βουλωσέ το!"
INTIME SPORTS

Σημείωσε ακόμη: "Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις θα δεχθείς 10.000 ευρώ πρόστιμο. Να το ξέρεις. Τώρα το βουλώνεις!". Αμέσως μετά ο Κροάτης είπε: "Για μένα ομάδα σημαίνει να μην αμφισβητεί ο ένας παίκτης την αξία του άλλου. Εδώ είμαστε ομάδα, εδώ παίζει ο ένας για τον άλλο". είπε με αφορμή το ότι ο Λούκας είχε σχολιάσει απευθυνόμενος στον Περέιρα σε μία άσκηση τον καταμερισμό των παικτών σε κάθε ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK