Μαγνητική για Γλύκο, "μέσα" ο Τζαβέλλας

Ο Παναγιώτης Γλύκος την Παρασκευή (19/12) θα υποβληθεί σε μαγνητική ενώ στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Μαγνητική για Γλύκο, "μέσα" ο Τζαβέλλας

Σε μαγνητική θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Παναγιώτης Γλύκος για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, υπεβλήθη την Πέμπτη (18/12) σε τρισδιάστατη αξονική, η οποία απέκλεισε τον κίνδυνο κατάγματος στη λεκάνη και έχει ένα αιμάτωμα στους λοξούς κοιλιακούς.

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε την Παρασκευή (19/12), οι Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ανεβάζουν ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και αποκατάστασης και ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε θεραπεία.

Τρέξιμο στην Νέα Μεσημβρία ο Παπαγιαννόπουλος

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε την Παρασκευή ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ασιρίσκα, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έκανε τρέξιμο και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του "Δικεφάλου". Ο Ελληνας αμυντικός από τις αρχές Γενάρη θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των "ασπρόμαυρων". Θυμίζουμε πως ο Παπαγιαννόπουλος πέρασε με επιτυχία την δοκιμή του στις προπονήσεις της ομάδας και αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Μεμονωμένα στην Λιβαδειά

Σύμφωνα με ανακοίνωση, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Θα μπορούν ωστόσο στο παιχνίδι να βρεθούν μεμονωμένα οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" και θα είναι διαθέσιμα τα 700 εισιτήρια (20 ευρώ το καθένα) για τις ανάγκες τους ενώ θα υπάρχει και ανοιχτή θύρα για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Απλά οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία δεν θα μπορεί να γίνει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες (18-12-2014), απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, σχετικά με τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων "Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ", στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, της αγωνιστικής περιόδου 2014 -2015, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (21-12-2014) και ώρα 19:30΄ το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ στο ανωτέρω Δημοτικό Στάδιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Η παρακάμερα του ΠΑΣ-ΠΑΟK

H ΠΑΕ "ανέβασε" βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία υπάρχουν διάφορες στιγμές του αγώνα της Πέμπτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK