"Μαγνητίζει" η συνέντευξη Τύπου Αγγελίδη

Λύνει την σιωπή του σήμερα (2/9, 10.00) ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Μαγνητίζει" η συνέντευξη Τύπου Αγγελίδη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (2/9, 10:00) συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Κι αυτό γιατί ο Κύπριος τεχνοκράτης θα μιλήσει για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του στον Δικέφαλο.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν, άλλωστε, με αγωνία να ακούσουν από κάποιον αρμόδιο τους στόχους της ομάδας και το πλάνο που υπάρχει.

Η συνέντευξη Τύπου, εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δίνεται κατά την διάρκεια μίας μέρας κατά την οποία ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παραδώσει στην UEFA την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League και άρα θέλοντας και μη συμπίπτει με μεταγραφικά θέματα.

Η ανακοίνωση

"Την Τρίτη (2/9), στις 10:00 ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει για τα σχέδια του συλλόγου, το πλάνο της ομάδας για τη σεζόν 2014-15, τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ υπό τις οδηγίες του, αλλά και ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK