Μακ: "Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα από την αρχή, ρωτήστε τον προπονητή"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

INTIME
INTIME SPORTS

Πολύ κόσμο άφησε απορημένο η απόφαση του Αναστασιάδη να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας του Ρόμπερτ Μακ. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Σλοβάκος για αυτό το θέμα, αλλά και για την εικόνα της ομάδας του

Αναλυτικά όσα είπε:

"Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, προηγήθηκε με το πέναλτι και εμείς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Ήταν δικό μας το λάθος για το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος, βελτιωθήκαμε, σκοράραμε αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για την συνέχεια".

Για το τι είπε με τον Δημητρόπουλο στο τέλος του αγώνα: "Απλά μιλούσαμε".

Για το αν αυτή η ήττα ήταν καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα πάει στο +5, είναι αρκετοί οι βαθμοί αυτοί, αλλά εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε ως το τέλος".

Για το αν είχε πρόβλημα και αυτή ήταν η αιτία που δεν έπαιξε από την αρχή: "Για το ότι δεν έπαιξα από την αρχή δεν το γνωρίζω. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK