Μακ: "Καλωσορίζουμε τον αιώνιο αντίπαλό μας, Ολυμπιακό"

Ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ εξέφρασε τα συναισθήματά του για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, ενώ έκανε αναφορά και στο κυριακάτικο (4/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μακ: "Καλωσορίζουμε τον αιώνιο αντίπαλό μας, Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, πως είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά χαρούμενος για το γκολ του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο αποκάλεσε "αιώνιο" αντίπαλο.

Αναλυτικά έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του:

"Από τη μία είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Από την άλλη, είμαι απογοητευμένος. Βρεθήκαμε κοντά σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, λόγω του ότι η Ντόρτμουντ είναι μία εξαιρετική ομάδα.

Ξέραμε πως δεν μπορούσαμε να παίξουμε εναντίον της απερίσκεπτα, δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την άμυνά μας. Το πιο σημαντικό ήταν να έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία και να παίξουμε με αντεπιθέσεις.

Σε μία από αυτές, κατάφερα να σκοράρω με ένα δύσκολο σουτ απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κρίμα που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Φυσικά, ο ένας βαθμός είναι καλός. Όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τρεις.

Την Κυριακή, η Τούμπα θα είναι ξανά γεμάτη. Καλωσορίζουμε τον αιώνιο αντίπαλο μας, Ολυμπιακό, τώρα το πιο σημαντικό για εμάς είναι να αναγεννηθούμε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK