Μακ: Ο Σλοβάκος, ο ΠΑΟΚ και η Ευρώπη

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρόμπερτ Μακ δεν αφήνουν αδιάφορους ανθρώπους ευρωπαϊκών κλαμπ που έχουν παρακολουθήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Μακ: Ο Σλοβάκος, ο ΠΑΟΚ και η Ευρώπη

Ο Ρόμπερτ Μακ εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έχοντας πετύχει εννιά γκολ σε 14 αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αν σε αυτό το γεγονός προσθέσει κανείς ότι ο Σλοβάκος ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Εθνικής του ομάδας για να φτάσει μέχρι τα τελικά του Euro, τότε εύκολα συμπεραίνει ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει αυξηθεί αρκετά.

Γι' αυτό και οι εκπρόσωποι του 24χρονου Σλοβάκου δέχονται διερευνητικές κρούσεις από ανθρώπους που λειτουργούν για κλαμπ ομάδων από Αγγλία, Γερμανία, κυρίως, και άλλες χώρες πρώτης γραμμής.

Ο Μακ, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2017 και, πλέον, είναι βέβαιο, ότι μετά το EURO το ενδιαφέρον θα ενταθεί. Ο Άρνεσεν έκανε το καλοκαίρι μία συζήτηση με τον βασικό ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος, ενημερώνοντάς τον για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο. Αυτή, όμως, ήταν και η τελευταία κουβέντα.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα