Μακ: Ο Σλοβάκος, ο ΠΑΟΚ και η Ευρώπη

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρόμπερτ Μακ δεν αφήνουν αδιάφορους ανθρώπους ευρωπαϊκών κλαμπ που έχουν παρακολουθήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Μακ: Ο Σλοβάκος, ο ΠΑΟΚ και η Ευρώπη

Ο Ρόμπερτ Μακ εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έχοντας πετύχει εννιά γκολ σε 14 αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αν σε αυτό το γεγονός προσθέσει κανείς ότι ο Σλοβάκος ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Εθνικής του ομάδας για να φτάσει μέχρι τα τελικά του Euro, τότε εύκολα συμπεραίνει ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει αυξηθεί αρκετά.

Γι' αυτό και οι εκπρόσωποι του 24χρονου Σλοβάκου δέχονται διερευνητικές κρούσεις από ανθρώπους που λειτουργούν για κλαμπ ομάδων από Αγγλία, Γερμανία, κυρίως, και άλλες χώρες πρώτης γραμμής.

Ο Μακ, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2017 και, πλέον, είναι βέβαιο, ότι μετά το EURO το ενδιαφέρον θα ενταθεί. Ο Άρνεσεν έκανε το καλοκαίρι μία συζήτηση με τον βασικό ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος, ενημερώνοντάς τον για την πρόθεση του ΠΑΟΚ να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο. Αυτή, όμως, ήταν και η τελευταία κουβέντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK