Μακ: "Τεράστια υπεροχή στο πρώτο μέρος"

Ο Ρόμπερτ Μακ χαρακτήρισε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό το καλύτερο ως τώρα στη σεζόν.

Μακ: "Τεράστια υπεροχή στο πρώτο μέρος"
Μακ ΠΑΟΚ Μπρόντμπι χατ τρικ

Ο Ρόμπερτ Μακ, μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του, " robertmak.sk", σχολίασε την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την χαρακτήρισε την καλύτερη φετινή και μίλησε για τεράστια υπεροχή του ΠΑΟΚ στο πρώτο, ειδικά ημίχρονο.Αναλυτικά, όσα είπε: "Πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι στη σεζόν. Κυριαρχήσαμε απ΄το πρώτο λεπτό, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει αυτός κάτι. Στο πρώτο μέρος η υπεροχή μας ήταν τεράστια, δεν συμβιβαστήκαμε με ένα γκολ. Μετά την ανάπαυλα, κοντρολάραμε το παιχνίδι, αν και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα γκολ με πέναλτι. Πέρα από αυτό δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε χαρά με το αποτέλεσμα στους υπέροχους φιλάθλους μας".

Το γιόρτασαν με συμπαίκτες Πέλκας-Κωνσταντινίδης

Στο λογαριασμό του Δημήτρη Πέλκα στο instagram υπάρχει το σχόλιο "Να μας χαίρεστε τους Δημήτρηδες".

Μακ: "Τεράστια υπεροχή στο πρώτο μέρος"

"Συνοδεύει" φωτογραφία που ανέβασε από την ΠΑΟΚτσήδικη μάζωξη που έγινε σε γνωστό καφέ της οδού Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσουν ο νεαρός μέσος και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.Μαζί τους, ακόμη, ο Αθανασιάδης, ο Κοροβέσης και ο Χαρίσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK