Mάνατζερ Λόρια: "Εργαζόμαστε σκληρά για συμφωνία"

Ο Ιταλός εκπρόσωπος του Γκιόργκι Λορία, Τζιανλούκα Μαρίνι, εμμέσως μιλάει για ρήτρα εμπιστευτικότητας μέχρι να επέλθει οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν χρόνο.

Mάνατζερ Λόρια: "Εργαζόμαστε σκληρά για συμφωνία"

Ο Ιταλός ατζέντης του Γκιόργκι Λόρια, Τζιανλούκα Μαρίνι, πήρε θέση πριν από λίγο με δηλωσή του στο facebook για τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι από εδώ και στο εξής για την υπόθεση θα ενημερώνει μόνο η ΠΑΕ και τονίζοντας ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να επέλθει οριστική συμφωνία.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μαρίνι: "Μετά από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Αγγελίδη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διαπραγμάτευση μεταξύ του κ. Λόρια και του ΠΑΟΚ θα έρχεται μέσα από τα επίσημα ενημερωτικά κανάλια του συλλόγου.

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας για την εξαιρετική φιλοξενία τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ πρώτης κατηγορίας, και ο κ. Λόρια είναι, επίσης, ένας παίκτης πρώτης κατηγορίας κι έτσι είναι απολύτως φυσιολογικό το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών τραβούν σε μάκρος. Όλες οι πλευρές εργάζονται σκληρά για να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα είναι ικανοποιητική για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και τις επόμενες εβδομάδες".

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενοχλήθηκε επειδή έγινε διαρροή του θέματος και γι' αυτό ζήτησε από τον Τζιανλούκα Μαρίνι η ενημέρωση για το ζήτημα να έρχεται μόνο από τον επίσημο ΠΑΟΚ.

Οι τρεις υποψήφιοι για MVP

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν την δυνατότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναδείξουν τον MVP Μαρτίου. Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είναι οι Νομπόα, Παπαδόπουλος και Κωνσταντινίδης, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να πάρουν το βραβείο από τα χέρια του νικητή των δύο προηγούμενων διαγωνισμών, Σαρλ Ιτάνζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK