Μαντούρο: "Γιατί δεν επέστρεψα στον Αγιαξ"

"Ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει γύρω μου" τόνισε ο Χέντβιχες Μαντούρο, μιλώντας σε ολλανδικά ΜΜΕ.

Μαντούρο: "Γιατί δεν επέστρεψα στον Αγιαξ"
INTIME SPORTS

Ενα από τα θέματα που απασχόλησαν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ την μεταγραφική περίοδο που πέρασε ήταν το "φλερτ" του Μαντούρο με τον Αγιαξ, μετά την φυγή του Μπλιντ για την Μάντσεστερ.

"Από τον ΠΑΟΚ δεν ήταν πρόθυμοι να με αφήσουν. Βλέπουν σε μένα ένα σημαντικό παίκτη. Ο προπονητής είπε στην αρχή της σεζόν ότι θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω μου", είπε αρχικά ο Μαντούρο, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι εάν ο Μπλιντ είχε φύγει νωρίτερα για την Μάντσεστερ, τότε το ζήτημα θα είχε θετική για τον Άγιαξ κατάληξη.

Τέλος ο Ολλανδός χαφ ανέφερε: "Θα επιστρέψω στον Άγιαξ, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής ή στις κερκίδες, χαχα! Μεγάλωσα εδώ και ο Άγιαξ για εμένα θα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Η μέρα που θα γυρίσω είναι όλο και πιο κοντά".

Πάτησε Θεσσαλονίκη η Ντιναμό

Όπως ήταν προγραμματισμένο η αποστολή της Ντιναμό Μινσκ αφίχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (17/9) στην Θεσσαλονίκη, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αυριανό (18/9) αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στις 18:45, θυμίζουμε, θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου της Ντιναμό Μινσκ και στις 19:00 οι Λευκορώσοι θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Στις 21.00 η διοίκηση του Δικεφάλου θα παραθέσει το επίσημο δείπνο στην αντιπροσωπεία της Ντιναμό Μινσκ και στους αξιωματούχους της UEFA που θα εργαστούν για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK