Μαντζουράκης: "Είχαμε τύχη"

Ο Γιάννης Μαντζουράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0) του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

Μαντζουράκης: "Είχαμε τύχη"
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ. O Γιάννης Μαντζουράκης, όπως είναι λογικό, έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, στάθηκε στον παράγοντα τύχη, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαστε μία ομάδα που δούλεψε περισσότερο από τον αντίπαλο της μέσα στο γήπεδο σήμερα. Δεν είχαμε καλές επιλογές στις τελικές φάσεις και κάπου εδώ μπαίνει και το στοιχείο της τύχης. Μετά την είσοδο του Πέλκα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ έγινε επικίνδυνος και στα δύο σουτ του Μπερμπάτοφ και του Πέλκα είχαμε τύχη αλλά από εκεί και πέρα δε δεχθήκαμε άλλη πίεση", είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος, ανέφερε: "Νομίζω ότι είναι το αντίκρισμα της δουλειάς των παικτών μου. Τους είχα πει να δουλέψουν πάρα πολύ καλά και σιγά-σιγά βελτιώνουν την απόδοση τους για αυτό και τους δίνω συγχαρητήρια".

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το 0-0: "Ό,τι και να είναι ο ΠΑΟΚ παραμένει μία μεγάλη ομάδα. Όταν παίρνεις αποτέλεσμα εδώ σαφώς είσαι ευχαριστημένος, δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK