Μάτος: "Δεν μπορώ να παίζω τζάμπα"

Ο Λέο Μάτος μιλά για τη σχέση του με την Ντνίπρο και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με τον ΠΑΟΚ να περιμένει στη... γωνία.

Μάτος: "Δεν μπορώ να παίζω τζάμπα"

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' όλα όσα κυκλοφορούν και αφορούν στην υπόθεση Μάτος στην Ουκρανία είναι δηλώσεις του ίδιου του παίκτη πριν από λίγες ημέρες, στις οποίες πιστοποιεί το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στη σχέση του με την Ντνίπρο.

"Τι μπορώ να κάνω; Δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω κανέναν για την κατάσταση, για τις πληρωμές που θα έπρεπε να είχαν γίνει. Μ' αρέσει να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος θα μιλήσω με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ντνίπρο και θα τον ρωτήσω τι πρόκειται να γίνει. Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι με την Ντνίπρο, αλλά δεν μπορώ να παίζω τζάμπα", είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά.

Εκτιμάται πάντως ότι μέχρι το τέλος της σεζόν η Ντνίπρο και ο Μάτος θα λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασίας τους, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιγκόρ Κολομόισκι δεν μπορεί να δώσει πειστικές λύσεις στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ