Με Μίχελ για τις μεταγραφές και βλέπουμε...

Μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα κριθεί το μέλλον του Λούμπος Μίχελ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προς το παρόν ο Σλοβάκος μένει στη θέση του για να τελειώσει η ομάδα με την ενίσχυσή της.

Με Μίχελ για τις μεταγραφές και βλέπουμε...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τα τέλη της εβδομάδας μετατέθηκε η απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Λούμπος Μίχελ, με τη λογική να επικρατεί των κλυδωνισμών που έφερε η απουσία από τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διήμερο, οι ασπρόμαυροι σκέφτονται να προχωρήσουν στις συζητήσεις που αφορούν τις όποιες αλλαγές προκύψουν στην εσωτερική δομή της ΠΑΕ με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν.

Η κίνηση των διοικούντων να διαψεύσουν, το πρωί της Κυριακής, κάθε σενάριο που αφορά τον αντικαταστάτη του Μίχελ, έδειξε αντανακλαστικά στη προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης που δημιουργήθηκε από το βράδυ της Πέμπτης, όταν και ο ΠΑΟΚ έγινε άνω – κάτω με την απώλεια της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK