Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Με τους γνωστούς απόντες και νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη στην πρεμιέρα του στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Αναλυτικά οι επιλογές του Τούντορ.

Χωρίς τον Τέρι Άντονις, τον Στέλιο Μαλεζά, τον Δημήτρη Κοροβέση όπως και τους τιμωρημένους Κάτσε και Κλάους θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκος, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζιόλης, Σάμπο, Τσίμιροτ, Κ.Σαββίδης , Μυστακίδης , Μακ , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Κουλούρης.

Ο Κάτσε κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν, όπως και ο Κλάους που εξάλλου είναι τραυματίας.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, οι Χάρης Χαρίσης , Στέλιος Πόζογλου πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Πέλκας που υπέστη θλάση α' βαθμού στο ματς με την Μπρόντμπι.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Σάμπο, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Λέοβατς.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα