Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Με τους γνωστούς απόντες και νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη στην πρεμιέρα του στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Αναλυτικά οι επιλογές του Τούντορ.

Με νέα πρόσωπα κόντρα στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Τέρι Άντονις, τον Στέλιο Μαλεζά, τον Δημήτρη Κοροβέση όπως και τους τιμωρημένους Κάτσε και Κλάους θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκος, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζιόλης, Σάμπο, Τσίμιροτ, Κ.Σαββίδης , Μυστακίδης , Μακ , Ροντρίγκες , Ζάιρο , Κουλούρης.

Ο Κάτσε κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν, όπως και ο Κλάους που εξάλλου είναι τραυματίας.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, οι Χάρης Χαρίσης , Στέλιος Πόζογλου πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Πέλκας που υπέστη θλάση α' βαθμού στο ματς με την Μπρόντμπι.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Σάμπο, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Λέοβατς.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ