Με "Παπ", Ρατς και Μαντούρο κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Ράζβαν Ρατς (εξέτισαν την τιμωρία τους) και ο Χέντβιχες Μαντούρο (για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ) βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Με "Παπ", Ρατς και Μαντούρο κόντρα στον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

H προετοιμασία του "δικεφάλου" για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/5, 19:00) ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής που θα εφαρμόσουν κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας. Το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην εκτέλεση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ που δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με μπάλα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Μετά από το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και ανάμεσά τους βρίσκεται το όνομα του Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος μετά από το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι δούλεψε σκληρά για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο και πιο κρίσιμο στάδιο του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κόστα, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Γκολάσα, Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK