Με Πέλκα, αλλά χωρίς Κλάους στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Δείτε τους "εκλεκτούς" του Ιγκόρ Τούντορ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Επέστρεψε στην αποστολή ο Πέλκας, ανέτοιμος ο Κλάους, εκτός οι Μαλεζάς, Κοροβέσης.

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ. Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε με την ομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο που τον άφησε εκτός σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας κι έμεινε εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει μετά την αποθεραπεία του από τη θλάση που υπέστη στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι. Ο Χάρης Χαρίσης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα κι ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του Τούντορ  για τους αγώνες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Πόζογλου συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ , Τέρι Αντόνις έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ:  Όλσεν , Γλύκος , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Σκόνδρας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Λέοβατς , Τζιόλης , Κάτσε , Σάμπο , Κ.Σαββίδης , Ροντρίγκες , Πέλκας , Μακ , Κουλούρης , Ζάιρο , Μυστακίδης .