Με Ροντρίγκες και... Κούστα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καλλονή (20/03, 17:15), με τον Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την 18μελή αποστολή, στην οποία βρίσκεται μετά από αρκετό καιρό ο Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά κι ο νεαρός Κρίστιαν Κούστα.

Με Ροντρίγκες και... Κούστα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής.

Ο Βλάνταν Ίβιτς επικέντρωσε το πρόγραμμά του στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στην κυκλοφορία της μπάλας με τη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη. Στο τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ειδική εξάσκηση στην αντιμετώπιση, αλλά και στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ίβιτς, ενώ ο Τέρι Αντόνις δέχτηκε ένα χτύπημα στην πλάτη και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Στην 18άδα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του επιστρέφει, ο Γκάρι Ροντρίγκες , ενώ οι Ζάιρο και Παναγιώτης Γλύκος έμειναν εκτός διότι δεν βρίσκονται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας έπειτα από την ολοκλήρωση της αποθεραπείας τους.

Το άλλο νέο πρόσωπο της αποστολής του ΠΑΟΚ είναι ο Κρίστιαν Κούστα που προβιβάστηκε από την Κ20 για να προσφέρει στον Βλάνταν Ίβιτς μια έξτρα λύση στην επιθετική γραμμή. Εκτός είναι και οι τραυματίες Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης, Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ και οι τιμωρημένοι Κίτσιου, Μακ, ενώ οι Κάκκο, Δημητριάδης θ’ αγωνιστούν με την Κ20.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που μετά την προπόνηση κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Βελλίδης, Μελίσσας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Λέοβατς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Γκολάσα, Μυστακίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Κούστα.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK