Με... Σαββίδη, χωρίς Ραϊόλα ο Ελ Καντουρί

Στο ραντεβού με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν εκτός από τον Λούμπος Μίχελ και ο Γιώργος Σαββίδης! Οι πρώτες εικόνες από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό που έφερε ο ΠΑΟΚ.

Με... Σαββίδη, χωρίς Ραϊόλα ο Ελ Καντουρί

Τόσο πολύ χάρηκε ο Γιώργος Σαββίδης με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ που το απόγευμα της Τρίτης ήταν εξ αυτών που τον υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Είχε φανεί από τη Δευτέρα ότι τον περίμενε πώς και πώς, ανακοινώνοντας την ώρα άφιξής του, διότι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με θητεία στη Νάπολι θεωρείται, αν μη τι άλλο, επιτυχία.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο γιος του Ιβάν συνόδευσε τον Λούμπος Μίχελ στο "Μακεδονία" προκειμένου να βοηθήσουν τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό στις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα και να φροντίσουν όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες.

Στο αεροδρόμιο ήταν και αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ, που πολιόρκησαν τον Ελ Καντουρί. Αυτός μάλιστα, και μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν αρνήθηκε ούτε ένα αίτημα για φωτογραφία.

Με... Σαββίδη, χωρίς Ραϊόλα ο Ελ Καντουρί

Εκείνος που έλειπε από το "παρεάκι" ήταν ο Μίνο Ραϊόλα, ο μεγαλομάνατζερ που εκπροσωπεί το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ. Αντιθέτως τον Μαροκινό συνόδευσε συνεργάτης του διάσημου ατζέντη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK