Με στυλ... κροατικό

Το αφιέρωμα στον Ιγκόρ Τούντορ με αφορμή το γεγονός ότι μπήκε στο... κλαμπ των προπονητών που δουλεύουν εκτός Κροατίας (PHOTOS).

Με στυλ... κροατικό
Τούντορ ΠΑΟΚ προπονητής ποδόσφαιρο

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Κροατίας, κυρίως, λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στην Γιουβέντους. Ο 37χρονος, πλέον, προπονητής του ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκε σε φωτογραφικό αφιέρωμα της κροατικής έκδοσης της ιστοσελίδας goal.com, μαζί συμπατριώτες του συναδέλφους του που εργάζονται, επίσης, εκτός Κροατίας. Οπως ο

Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος, για όσους δεν το γνωρίζουν, καθοδηγεί την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Με στυλ... κροατικό

Νο 1 στη σειρά του αφιερώματος είναι, μάλιστα, ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου, για τον οποίο, συγκεκριμένα, γράφεται ότι "θα προσπαθήσει αυτή τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ να σπάσει τη μακροχρόνια κυριαρχία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο ΠΑΟΚ αποτελεί σίγουρα την σωστή επιλογή". Στη συνέχεια δίνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους Κροάτες προπονητές που έχουν αναλάβει ομάδες, ακόμη, και στην άλλη άκρη του κόσμου!

Με στυλ... κροατικό

Αυτοί που δουλεύουν στην Ασία

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, για παράδειγμα, είναι προπονητής της Αλ Άιν από τη Σαουδική Αραβία, ο Μπράνκο Ιβάνκοβιτς (Περσέπολη) είναι στο Ιράν, ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ (Αλ Αχλί) στο Κατάρ, ενώ ο Μπράνκο Κάρασιτς δουλεύει στο Μπαχρέιν. Στην Ασία είναι, ακόμη, ο Ντράγκαν Τάλατζιτς και Μπόγνταν Χόντακ.

Ο Ασάνοβιτς και ο Μάριτς

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, Τόμισλαβ Μάριτς έχει αναλάβει την Ντουνάσκα Στρέντα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας, ομάδα στην οποία, σημειωτέον, είναι αθλητικός διευθυντής ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Ο Μπίλιτς

Με στυλ... κροατικό

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος "φλέρταρε" και με τον πάγκο του ΠΑΟΚ, πριν την συμφωνία με τον Τούντορ. Ο πρώην προπονητής της Μπεσίκτας δέχθηκε, τελικά, την πρόταση της Γουέστ Χαμ. Ο Νταβόρ Μλάντινα, εξάλλου, επέστρεψε στην Βοσνία και κάθισε στον πάγκο της Σιρόκι, ενώ ο Ρόμπερτ Γιάρνι έχει αναλάβει την Ακαδημία Πούσκας.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεσκαρτάρισμα στον ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά"

Στο στόχαστρο Νομπόα και Σκόνδρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK